TOP 5 SARJAT!

Moi!

Tein tänne joskus aiemmin postauksen top 5 sarjoista. Se kuitenkin hävisi muutaman muun postauksen ohella, kun blogialusta uusiutui. Nyt olisi aika laittaa sekaan myös uusia äärimmäisen hyviä sarjoja!

1. Chernobyl

Tämä uusi ja paljon arvostettu sarja käsittelee Tsérnobylin ydinvoimalaonnettomuutta. Tapahtumia seurataan useasta näkökulmasta. Hahmot koostuvat muun muassa virkamiehistä, pelastushenkilökunnasta ja voimalan työntekijöistä. Sarjan juoni perustuu tositapahtumiin ja esitetyt hahmot ovat pääosin todellisia. Sarjaa katsoessa mielenkiinto pysyi yllä koko ajan.Todella hyvä ja mielenkiintoinen sarja!

2. Black Mirror

Tämä sarja on ehkä yksi parhaimmista mitä olen koskaan katsonut.Sarjan jaksot ovat juonellisesti toisistaan erilaisia, lähes kaikilla jaksoilla on eri ohjaaja sekä joka jaksossa on eri näyttelijät. Yhdistävänä teemana on teknologia ja sen vaikutus yhteiskuntaan. Jaksot ovat todella mielenkiintoisia ja älykkäitä. Tykkään tästä sarjasta todella paljon!

3. Game of Thrones

Tämä kaikkien tuntema sarja kertoo siitä, kun yhdeksän vuotta kestänyt kesä on muuttumassa talveksi. Aatelissuvut kamppailevat seitsemän kuningaskunnan vallasta sillä aikaa, kun kylmässä pohjoisessa valtavan jäämuurin takana vanhat taruolennot tulevat uudestaan esiin. Koko Westerosin on vaarassa. GOT on pitkä sarja, mutta todellakin katsomisen arvoinen. Jaksoja on niin paljon, että välillä meinasi keskittyminen herpaantua. Joka jaksossa tapahtui kuitenkin aina mielenkiintoisia asioita, jolloin pääsi taas mukaan kyytiin. Todella hyvin tehty sarja!

4. Maailman kovimmat vankilat

Tässä jaksossa tutkivat journalistit lähtevät vapaaehtoisesti vangeiksi maailman levottomimpiin vankilohin, joissa uhkailu ja väkivalta ovat arkipäivää. Sarjaa on mielenkiintoista seurata, koska kaikki vankilat ovat niin erilaisia. Tämä on hyvä sarja myös siihen, jos haluaa vaan jonkun ohjelman pyörimään taustalle tehdessään jotain muuta. Kärryiltä ei tipu, koska joka jakso on erilainen ja juonessa ei tarvitse pysyä mukana.

5. Makaaberit matkakohteet

Tämä on todella jännittävä ja mielenkiintoinen sarja.Toimittajat käyvät esimerkiksi radioaktiivisella järvellä ja kummitusmetsässä. Ne ovat epätavallisia ja useimmiten kammoksuttavia turistikohteita. Toimittajat kohtaavat myös todella erikoisia kulttuureja ja kamalia paikkoja. Tätä on jännittävä seurata ja toivoisin tähän ehdottomasti lisää jaksoja!

Tässä oli minun TOP 5 sarjaa. Ota ihmeessä joku näistä seurantaan ja kerro omat lempisarjasi! Palataan taas! <3

puheenaiheet suosittelen leffat-ja-sarjat
Kommentit (3)
 1. Makaaberit Matkakohteet | Mtv 3 Uutiset Tänään
  30.4.2020, 09:51

  […] TOP 5 SARJAT! – WellnessWeera | Lily – Makaaberit matkakohteet. Tämä on todella jännittävä ja mielenkiintoinen sarja.Toimittajat käyvät esimerkiksi radioaktiivisella järvellä ja kummitusmetsässä. Ne ovat epätavallisia ja useimmiten kammoksuttavia turistikohteita. Toimittajat kohtaavat myös todella erikoisia kulttuureja ja. […]

 2. Kiitos vinkeistä!:) Tuosta Chernobylista olen kuullut paljon kehuja, ja ehdottomasti haluaisin kokeilla nyt kesällä!
  Kivoja kesäpäiviä ja kiitos postauksesta!
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  1. Kiitos itsellesi! Tuo Chernobyl oli kyllä älyttömän hyvä sarja, kannattaa ottaa katsontaan vaikka sadepäiville! 😄 Kivaa kesää myös sinne! 💓

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *