Voiko miehet ja naiset olla kavereita?

Moikka!

Vähän aikaa sitten puhuin Instagramin puolella siitä, voiko miehet ja naiset olla kavereita. Tämä aihe herätti paljon keskustelua ja siksi haluan tehdä tästä ihan oman jutun. Muista, että tämä on minun mielipiteeni ja sinä voit olla eri mieltä.

Eli voiko naiset ja miehet olla kavereita? NO TOTTA KAI! Itse en pysty käsittämään sitä, jos parisuhteessa pitää kieltää kaverisuhteita ilman syytä. Asia on silloin eri, jos parisuhteesta löytyy pettämistä tai paljon luottamuspulaa. Kysymys kuuluukin, onko se silloin hyvä parisuhde? Jos sinulla on terve parisuhde, niin miksi ihmeessä ei saisi olla ystävinä mitä sukupuolta tahansa edustavia ihmisiä? Tunnen IHAN liikaa sellaisia pariskuntia, missä vastakkaista sukupuolta olevia kavereita katsotaan kieroon. Totta kai voi herätä kysymyksiä jos esimerkiksi mies puolinen kaveri on vaikka sinkku. Silloin kannattaakin avata suu ja puhua asiat selviksi. Yleensä mistään ei löydy mitään ongelmaa, kun uskaltaa vain puhua asioista.

Entä sitten jos oma poikaystävä vaikka ihastuisikin johonkin tyttökaveriin? Eihän sille voi mitään. Totta kai se olisi ihan kamalaa! Silloin se vain kuitenkin tarkoittaa sitä, että oma parisuhde ei kiinnosta enää tarpeeksi. Luultavasti se tulisi tapahtumaan kuitenkin jossain myöhemmässä vaiheessa, jos tyttökaverit kieltäisi. Joten en itse näe todellakaan tätä minään rajoittavana tekijänä. Yleensä aina kieltäminen vain huonontaa asioita.

Sitten löytyy näitä pariskuntia, missä on sovittu, ettei saa olla vastakkaista sukupuolta olevia kavereita. Mikäs siinä jos tämä on molemmille ok. Tärkeää on vain se, että molemmilla on hyvä olla suhteessa. Silloin onkin vähän hankala keissi, jos toinen haluaa olla kaikkien kaveri ja toinen ei. Ikinä en pysty korostamaan liikaa sitä, että puhukaa, puhukaa ja puhukaa! Yleensä asiat saa käsiteltyä vain siten.

Itse tutustun YLEENSÄ helpommin miehiin ja tulen heidän kanssa hyvin toimeen. Minulla on ollut ihan pienestä asti poikia kavereina ja aina uusissa paikoissa ensimmäisiksi kavereiksi on valikoitunut usein poikia.  En tiedä mikä siinä on, mutta näin vain on tapahtunut. Enkä todellakaan ole tehnyt tätä mitenkään tietoisesti! Totta kai olen alkanut viettämään vaan aikaa sellaisten ihmisten kanssa, kenen kanssa tunnen olevani samalla aaltopituudella. Omat ystäväni jakautuvat tällä hetkellä aika 50/50 miehiä ja naisia. Naisia on ehkä tällä hetkellä vähän enemmän kavereina! Olen niin onnellinen, että oma kumppanini on niin suvaitsevainen ja ymmärtäväinen. Meillä ei ole tullut koskaan riitaa vastakkaista sukupuolta olevista kavereista!

Jos tämä asia on askarruttanut mieltäsi teidän parisuhteessa, niin ota se viimeistään tänään puheenaiheeksi! Pitäkää ystävät lähellä ja olkaa sellaisten ihmisten kanssa, ketkä tuovat teille hyvää mieltä!

Kiitos kun luit ja muista painaa sydäntä, jos tykkäsit! Palataan pian! 🙂

Kommentit (2)
  1. Juuri näin! Jaan saman ajatusmaailman sun kanssa :)<3

    1. Kiva kuulla! 🙂 💓

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *