Vuoden 2013 kohut ja kehut

Isyyspakkaus

Vuodesta 2013 tuli poikkeuksellisen ikimuistoinen.

Vielä tammikuussa kodissamme mönki pieni vauva.

Joulukuussa huomasimme, että asuntomme on vallannut pieni ja hyvin voimakastahtoinen tyttö.

Siinä välissä ehdimme matkustaa New Yorkiin, nauttia kuumasta kesästä ja pyrähtää ennen syksyä vielä Italiaan.

Vuoden kohokohtia olivat myös jännittävä esiintyminen Ylen Blogistaniassa, uusi työpaikka ja päiväkodin aloittaminen - ja tietysti lapsen kanssa kotona hoitovapaalla viettämäni seitsemän kuukautta.

Näiden aihepiirien ympärillä ovat pyörineet myös blogini jutut, mutta ajattelin, että olisi hauska kerrata vuoden parhaita paloja blogin näkökulmasta: mitkä jutut kiinnostivat, mistä tykättiin ja mikä herätti keskustelua.

Vuoden luetuimmat jutut

Vuoden luetuimpien juttujen joukossa ovat tietysti voimakkaita mielipiteitä herättäneet kirjoitukset lapsista, lasten hoitamisesta ja päiväkodeista. Yllätyin siitä, että listan kärkipäähän nousivat myös muutama ruokajuttu sekä kertomus siitä, mitä opin tekemällä tarpeeksi monta virhettä kunnostaessani asuntomme seiniä.

Vuoden kommentoiduimmat jutut

Kommentoiduimpien juttujen joukossa on samoja juttuja kuin yllä (Kielletty päiväkodeissa, Anteeksi, en halua savustaa vauvaanne, Ryppyjä kestovaipparakkaudessa, Se on minun lapseni, joka siellä lapsiparkissa huutaa ja Ovatko kaikki matkasängyt isoja, painavia ja kalliita?), mutta listalle mahtuu myös muita kirjoituksia, jotka ovat herättäneet keskustelua.

Keskustelua voisi olla enemmänkin, mutta valitettavasti itselläni on varsinkin töihin paluun myötä hyvin rajalliset mahdollisuudet osallistua siihen aktiivisesti, sillä uusien juttujen tekeminenkin menee usein yötöiksi.

Vuoden tykätyimmät jutut

Tykätyimpien juttujen lista ei yllättäen korreloi edellisten listojen kanssa, ja mukana on vain yksi juttu, joka on päätynyt myös kahdelle edelliselle listalle.

Aivan listan kärjestä löytyy kuitenkin huumoria.

Mitä tästä opimme? Ei varmaan mitään, joten jatketaan ensi vuonna samoilla linjoilla.

Olen aiemminkin kertonut, että jatkan bloggaamista niin pitkään kuin se on kivaa ja joku jaksaa lukea juttujani. Olen nyt luvannut jatkaa Lilyssä myös ensi vuonna, joten tervetuloa mukaan seuraavalle tuotantokaudelle! Tykkää, kommentoi ja jaa juttuja.

Muista myös, että löydät blogini

Ja oikein hyvää uutta vuotta!

Olehan varovainen niiden rakettien kanssa.

Kommentit

PSK
Insert Cool Phrase

Kiitos tästä vuodesta ja kiva kuulla, että jatkat ensi vuodenkin!

Tommi K
Isyyspakkaus

Kiitos, kiva kuulla, että kiva kuulla :)

FFFifi
Fitness Führer

On pitänyt aiemminkin sanoa, että varmaan henkkoht aiheutan puolet tuon pulled pork -jutun kävijämääristä :D Se on ollut meidän vakkariherkku koko syksyn, joten ramppaan lukemassa reseptiä koko ajan. Luulisi, että osaan jo ulkoa, ja saa nähdä kauanko vielä menee ennen kuin tulee korvista :P

Ja valkosipulimajoneesi mullisti puolisoni maailmankuvan, siitä huolimatta että minä olen aina tehnyt meillä majoneesin itse. "Näiksä miten nopeesti se tuli!" "Siis vähän tää on ihme juttu!" "Tää on oikeeta majoneesia!" "Kato, kato, kato nyt mitä tässä tapahtuu!" jne.

Eli kiitos näistä ohjeista :)

Tommi K
Isyyspakkaus

Hehee :) Uudenvuoden vieraamme taas kertoi vierailevansa säännöllisesti perunarieskasivulla. Hyvä, että maistuu! Ja kyllä, se majoneesi lähentelee myös mun mielestäni noituutta!

Perho Kerttunen
Kasvihormoni

Kaunista uutta vuotta teille ja tytöllenne! Kiitos blogista ja siitä, että se pitää meidät muut etelän elämässä kiinni :)

Tommi K
Isyyspakkaus

Kiitos samoin! Tervetuloa katselemaan menoa paikan päälle!

Silkkitassu

Hyvää uutta vuotta ja kiitos ihanista jutuista!!

Tommi K
Isyyspakkaus

Kiitos sinulle ja hyvää uutta vuotta!

phocahispida

Hauska kooste! Tuttuja juttuja suurin osa, tosin täytyy tunnustaa että keittiöihmeenä skippaan lähes joka blogista lähes kaikki ruokajutut. Hups.

Omankin koosteeni sain viimein valmiiksi, vain pari päivää jälkijunassa. :D

http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2014/01/02/vuosi-2013-blogissa-ja-sen-ulkopuolella/

Tommi K
Isyyspakkaus

No mutta hyvinhän se ehti. Aika hiljaista ainakin tällä saitilla on ollut muutenkin viime päivinä, ja jengi palannee töihin ja myös blogien ääreen vasta ensi viikolla. Kivaa uutta vuotta!

phocahispida

Kivaa uutta vuotta teillekin! :)

Saarana (Ei varmistettu) http://pohjoista.blogspot.com

Tiiviisti seuraan blogiasi, siten onkin mukavaa kuulla, että kirjoittaminen jatkuu! Ruokajutut ovat suosikkejani, ja aikalailla monesti inspiroineet omaakin keittiökäyttäytymistä! Valkosipulimajoneesi (ilman sinappia!) ja mustikkakukko olleet supersuosikit. Ihmeellistä, miten usein ja siitä huolimatta laadukkaasti jaksat ja ehdit päivittää. Oma blogi päivittyy harvakseltaan, työkiireiden takiako? Jaa-a.

Seuraavaan tarkkailuun joutuukin matkapostauksesi, sillä suuntaan ystäväni kanssa Italiaan keväällä ja asumisratkaisuja miettiessä tuli mieleen, että täältä saattaisi löytyä kullanarvoista tietoa meille, jotka emme halua hotelliin vaan... no, asuntoon.

Ihanaa uutta vuotta!

Tommi K
Isyyspakkaus

Oh, Italia! Joo Airbnb:tä suosittelen sinnekin. Mihin päin olette menossa?

Niin, ja blogia ehtii päivittää, kun nukkuu vähän vähemmän eikä katso juuri lainkaan telkkua :) Ja kirjoittaa sellaisissa väleissä luonnoksia, kun siihen on aikaa, esim. bussimatkoilla. 

Kommentoi