Vuoden 2019 luetuimmat postaukset!

Olen tähän saakka aina vierastanut postauksia otsikoin ”Kuluneen kuukauden suosituimmat postaukset” ja ihmetellyt, miksi samat postaukset pitää jakaa moneen otteeseen, sillä vakituinen lukija todennäköisesti tsekkaa blogin viikoittain ja pysyy täten kärryillä siitä, mitä blogissa tapahtuu. Näitä näkee paljon ja säännöllisesti, joten ehkä ne todella toimivat ja ne lukijat, jotka käyvät blogissa harvemmin, saavat näistä koonneista irti paljon? Päätinkin tehdä tänään poikkeuksen ja rikkoa kaavaa kasaten yhteen vuoden 2019 suosituimmat postaukset – postaukset, jotka olen kuluneen vuoden 2019 aikana kirjoittanut. Olikin aika hauska katsastaa, millaisia postauksia on eniten luettu ja jollain tapaa pienesti jopa yllätyin! Olisin nimittäin ajatellut, että kuulumiset eivät olisi yltäneet TOP 10 -listalle, saatikka tuiki tavallinen smoothieresepti, jonka jaoin hetkenä, jolloin pää löi tyhjää ja idea tupsahti ajatuksiin hetken mielijohteesta.

Tämä kymmenen suosituimman postauksen lista paljastaa minulle ainakin sen, että teitä selkeästi kiinnostaa reseptit, kauneus, raha, kuulumiset ja ajankohtaiset puheenaiheet. Siispä jatkossa tiedän, että niihin ainakin panostan!

Miten paljon haluan kuukaudessa tienata?

Syksyllä pohdin blogissani sitä, haluanko laskuttaa kuukaudessa tuhansia euroja ja tavoitella säännöllistä korkeaa tulotasoa, vai valitsenko vähemmän rahaa ja enemmän vapaa-aikaa? Kinkkinen kysymys, johon luulen saaneeni vastauksen.

Smoothie, jonka juon joka aamu

Resepti, jonka valmistan edelleen melkein jokaikinen aamu, enkä ole siihen vieläkään kyllästynyt! Tämä resepti kannattaa todella napata talteen, mikäli vadelman, banaanin ja lakritsin yhdistelmä on makuusi.

Miksi julkaisen nykyään somessa bikinikuvia?

Heinäkuussa Balilla pohdin sitä, miten suhteeni vartalooni on muuttunut. Kun joskus pidin omaa vartaloa ennemminkin piiloteltavana asiana, jonka paljastan vain kumppanille, nykyään uskallan rohkeammin nauttia vartalostani ja näyttää sen myös julkisesti. Postauksessa jaan ajatuksia aiheen tiimoilta ja pohdin suhdettani vartaloon, sekä sen julkiseen ”paljasteluun”.

Helppo ja herkullinen gluteeniton kasvislasagne

Kasvislasagne on tämän vuoden yksi suosikkireseptini, joten tämä kannattaa ehdottomasti lisätä kirjanmerkkeihin! Lasagnesta riittää ruokaa useamman päivän tarpeisiin ja kasvisversio tekee siitä vuoteen 2020 loistavasti sopivan.

Kun kuolema pysäyttää

Lokakuussa pohdin blogissani kuolemaa, sillä blogikollegan kuolema järkytti. Tavallaan ristiriitaista, kuinka tällainen aihe kerää paljon lukukertoja, mutta toisaalta ymmärrän – koskettaahan kuolema meistä jokaista ja on niin lopullista. Halusin tekstilläni myös omalta osalta kunnioittaa edesmenneen kollegan muistoa ja käydä läpi niitä tuntemuksia, joita tuo ikävä tapahtuma minussa herätti. Kuolema muistuttaa aina myös siitä, miten tärkeää on elää tätä hetkeä, menneen ja tulevan sijaan.

The Ordinary suosikkeja x 4

Kuluneen vuoden 2019 aikana olen löytänyt The Ordinary -sarjan, josta on tullut yksi ehdoton suosikkini! Siispä tässä postauksessa jaan neljä The Ordinary -suosikkiani, joita käytän jatkuvasti ja joista todella pidän. Mikäli sarja ei ole sinulle tuttu, suosittelen siihen tutustumaan ja aloittamaan kokeilun vaikkapa postauksessa mainituista tuotteista.

Kolmekymppisen mietteitä hedelmällisyydestä

Toukokuussa kirjoitin ajatuksiani hedelmällisyydestä ja nimenomaan ikäiseni näkökulmasta. Olenhan kuitenkin 32-vuotias ja lapseton, enkä edes varma, haluanko koskaan jälkikasvua. Mieli voi kuitenkin muuttua, jonka vuoksi näitäkin asioita on hyvä miettiä. Postauksesta löytyykin lisää ajatuksiani hedelmällisyydestä, joita Mehiläisen järjestämä tilaisuus minussa herätti. Tärkeä aihe, josta tulisi puhua enemmän!

Kuluneen viikon kuulumisia ja ajatusvirtaa

Yritin miettiä, miksi juuri tämä kuulumispostaus on ollut niin luettu ja tulin siihen lopputulokseen, että kenties tämä toteama on tehnyt sen:

”Toisinaan kyllä mietin, miten aikuisuuden myötä ihmiset tylsistyvät niin paljon! Tavallaan tuota ilmiötä vastaan haluaisi kapinoida, mutta jollain tavalla asiat vaan jatkuvasti muuttuvat myös omassa ajatusmaailmassa, jos ymmärrätte mitä tarkoitan?”

Ja postaus on todennäköisesti jaettu vielä Lilyn Facebookissa, jonka vuoksi se on kerännyt klikkejä. Muuta syytä en kyllä keksinyt, sillä harvoin kuulumispostaukset yltävät sinne suosituimpiin!

Näin saat suorat ripset pysymään kaarevina

Tämän postauksen arvasin keräävän paljon katselukertoja, sillä aihe on useita koskettava ja ainakin mielestäni mielenkiintoinen! Postauksessa jaan vinkkini jäykkien ja itsepäisten ripsien taivuttamiseen, sekä tuotteisiin, jotka todella toimivat. Tämä juttu kannattaa kurkistaa, mikäli sinulla ei ole ripsienpidennyksiä ja taistelet ongelmallisten ripsien kanssa.

10 x luonnonkosmetiikan suosikkia

Luonnonkosmetiikka kiinnostaa vuonna 2019 ja varmasti myös vuonna 2020, joten enpä ihmettele tämän postauksen lukukertojen määrää. Jaan postauksessa kymmenen suosikkia luonnonkosmetiikan joukosta ja siellä on tosiaan luottotuotteita, joita käytän edelleen. Mikäli siis luonnonkosmetiikan suosikit kiinnostelee, kannattaa napata vinkkini talteen!

Ja loppuun, olisi mukava kuulla teidän postaustoiveita tulevalle vuodelle! Mitä haluaisitte lukea enemmän, entä mitkä aiheet eivät niinkään kiinnosta? Ja ihan suoria postausaiheitakin saa esittää.

PS. Ihanaa vuoden viimeistä päivää!

Kommentit (2)
 1. Kiitos kuluneesta vuodesta – taitaa olla ainoita blogeja, joita lähes päivittäin tulee seurattua! Mielenkiinnolla tulee luettua syvällisempiä juttuja, mutta välillä ihan kevyemmät kauneusjututkin ovat leppoista ajanvietettä.

  Mieleen tuli vielä toive, jos haluaisit kirjoittaa jotakin omien rajojen kunnioittamisesta/asettamisesta, etenkin ihmissuhteiden saralla. Itselle ainakin nyt ajankohtainen aihe, kun pitkän kariutuneen parisuhteen jäljiltä itsetunto hyvin nujerrettu, mutta tuo rajojen asettamisen opettelu nyt kunnolla alkanut. Vahva täytyy olla itsensä sekä myös pienten lastemme vuoksi.

  Kaikenlaiset oivallukset ovat tervetulleita, saa näistä aina mukavasti uutta näkökantaa tai ainakin vertaistukea, joka sekin hyvin tärkeää. Antoisaa alkanutta vuotta!

  1. Kiitos sinulle, että olen jaksanut lueskella koko kuluneen vuoden ajan. 🙂

   Ja kiitos postaustoiveesta! Olen ainakin sivuuttanut aihetta useaan otteeseen, mutta toki voisin aiheesta oman postauksensa toteuttaa. Laitan sen siis ylös! 🙂 Ja mukava kuulla, että vertaistukea olet blogistani löytänyt ja saanut ajattelemisen aihetta!

   Oikein ihanaa alkanutta vuotta myös sinulle! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *