Blogi täyttää vuoden – arvontoja ja mitähän kaikkea…?

Tähän on tultu. Blogi täyttää vuoden. Kiitos, kun olet mukana.

Kun aloitin viime elokuussa blogini, päätin, että kirjoitustahtini tulee olemaan kolme juttua viikossa. Olen ylpeä ja ehkä hieman yllättynytkin siitä, että tämä on pitänyt – minulla on kuin onkin ollut asiaa ja olen asiani saanut tuotettua teksteiksi.

Toisaalta tämä ei yllätä, sillä kirjoittaminen on parasta, mitä tiedän. Se on minulle rentoutumiskeino, se on jotain, josta nautin niin paljon, ettei minulla oikein ole edes sanoja tähän nautintoon. Se on myös eräänlainen pakokeino työarjesta. Kirjoittaessa ajatus on vain kirjoituksessa. Kaikki muu unohtuu.

Minnan kuva

Olen päättänyt viettää blogin vuosipäivän kunniaksi pienimuotoista synttäriviikkoa: nyt tiistaina käynnistetään juhlaviikko ja paljastetaan jotakin kivaa tulevasta blogivuodesta, perjantaina paljastetaan vuoden luetuimmat kirjoitukset ja sunnuntaina julkaistaan lukijoiden äänestämällä tavalla koottu Viikon parhaat -postaus.

Kaikkina kolmena päivänä käynnistyy myös arvonta, johon voi osallistua sekä blogikommenteissa että @tahanontultu-Instagram-kanavalla.

Kannattaa pysyä hereillä, sillä voittaja ratkeaa vuorokauden kuluttua kirjoituksen julkaisemisesta! Mitähän kaikkea mukavaa olenkaan saanut arvottavaksi?

Ennen ensimmäistä arvontaa, julkistan kuitenkin seuraavan blogivuoden uutuuden: Sano se ääneen -sarja. Sarjan alkuperäinen idea on Kaikki somesta -yrityksen Nooran, jonka sosiaalisen median kanavassa sai kuvaa kommentoimalla vinkin omaan sisällöntuotantoonsa. Minähän osallistuin ja tähän on tultu.

Nooran ajatus meni niin, että koska olen rohkea ja hyvä kirjoittaja, voisin ottaa kantaa sellaisiin ilmiöihin ja asioihin, jotka ovat pinnalla mutta jollakin tavalla tai tasolla tabuja, ”joita melkein kaikki ajattelevat, mutta kukaan ei sano ääneen….”.

”No mutta”, oli ensimmäinen ajatukseni. Heti seuraavina tulivat ”Tää on hieno!” ja ”Mikä jottei?!” Kiitin Nooraa ja päätin, että synttäreinä kajahtaa!

Kerran tai kaksi kuussa julkaisen siis Sano se ääneen -kirjoituksen. Jos haluat ehdottaa aihetta sarjaan, laita ihmeessä minulle viestiä, kuuntelen ehdottomasti ja aina hyviä ideoita.  Sarjan ensimmäinen blogiteksti julkaistaan ensi viikolla. Olen toteuttanut sarjalle myös visuaalisen ilmeen, jonka esittelen Instagramissa. Tule kertomaan mielipiteesi – sano ääneen, mitä ajattelet…

Sitten ensimmäiseen arvontaan. Olen saanut ihanalta Iltasatu designilta arvottavaksi upeat Sateet-korvakorut (minulla kuvassa nämä korvikset!). Voit osallistua arvontaan jättämällä kommenttisi tämän tekstin kommenttikenttään ja/tai  Instagramiin. Arvonta suoritetaan 4.8. klo 17.00. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti ja julkisesti joko blogi- tai Instagram-kommentin vastauksena.

Hip hei, trallalaa!

Tähän on tultu.

Minna

puheenaiheet oma-elama hopsoa tapahtumat-ja-juhlat
Kommentit (48)
 1. Maippi
  Onnea,ihana synttäriviikko!
  Innostuksesi kirjoittamisesta välittyy tänne ruudun toiselle puolelle.Mukana arvonnassa!

  1. Kiitos! Ja onpa kiva kuulla, että innostus välittyy. ❤️

   Minna

 2. Sydämelliset onnittelut 1-vuotiaalle blogille & onnea ja menestystä blogin pitäjälle❣️. Olen suht uusi lukijasi, nautin teksteistäsi ja tavastasi kirjoittaa asioista ja elämästä!

  1. Kiitos! Kiva, kun olet mukana ja luet! ❤️😊

   Minna

  2. Onnea! Olet voittanut koruarvonnassa! Arvonta suoritettiin numeroimalla ensin kaikki blogikommentit, edeten tästä ig kommentteihin ja suorittamalla tämän jälkeen puolueettoman henkilön (mies) kertoman lukeman mukaan laskenta.

   Virpitär, voit lunastaa palkintosi laittamalla suoraan viestiä Iltasatu designille joko ig tai fb. Kerro, että osallistuit arvontaan. He postittivat sinulle voittosi. 🥳❤️

   Minna

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *