Ihania mekkoja ja hulmuavia helmoja kesään

*Kaupallinen yhteistyö

Onneksi on kesä. Mitä lämpimämpi kesä, sitä varmemmin siitä innostun. Kuumuus ei häiritse minua, ja nautin siitä, kun voin pukeutua ihaniin kesävaatteisiin ja -asusteisiin. Erityisesti erilaisiin mekkoihin. Mekot ovat vilpoisia ja mukavasti hengittäviä, ne on helppo pukea nopeasti vaikka uikkareiden päälle.

Juuri oikeanlaiset mekot kestävät kulkemiset jalkaisin, fillarilla tai kävellen sekä torikahvilla istumisen ja kaikenlaiset siirtymät kotoa mökille ja mökiltä lähisaariin. Paras mekko on sellainen, jonka polvien alle ulottuva helma hulmuaa kesätuulessa ja joka ei takerru ihoon kiinni helteelläkään.

Minna lohenpunaisessa mekossa
Tämä PBO:n lohenpunainen mekko lumosi minut ensivilkaisulla. Taskut kruunaavat asun. Heittämällä lempimekoksi.

Sellaisia ihania mekkoja voi hankkia esimerkiksi Turun keskustan kävelykadun Vilona Storesta. Olen hankkinut putiikista aiemmin kolme mekkoa: keltaisen melkein maksipituisen lempimekkoni, maksipituisen oranssin ja valkoisen kirjavan, hieman boho-tyylisen pitkähihaisen mekon sekä monikäyttöisen mustan kietaisumallisen puolihameen.

Lisäksi olen vannoutuneena pellavapaitojen suurkuluttajana ostanut kaksi vuotta sitten edelleen uudenveroisen valkoisen pellavapaidan, jota voin yhdistellä niin farkkujen kuin erilaisten hameiden kanssa.

Vilona Storen vaatevalikoimaa
Vilona Storessa vaatteet ovat houkuttelevasti esillä värien mukaisesti. Valikoima on runsas ja merkkejä ja malleja joka makuun!

Vilona on kaikki, mitä toivot vaateliikkeeltä

Vilona Store on kaikki, mitä toivot vaateliikkeeltä: Vilona tarjoaa kuluttajaystävällisiä tuotteita, jotka kestävät sekä käyttöä että aikaa. Sitä myötä myös lompakon nyörejä. Vaateliikkeen valikoimaan kuuluu mm. skandinaavisia huippumerkkejä, kuten Mos Mosh, Minimum, Second Female, Karen by Simonsen ja InWear. Kaikkia tuotteita yhdistää harmoninen  pohjoismainen tyyli.

Valikoima on yllättävän monipuolinen – pieneen kivijalkaputiikkiin mahtuu ihmeen paljon kaikkea ihanaa!

Tänä kesänä mekkokaappini täydentyi muutamalla upealla kesämekolla. Lohenpunainen taskullinen PBO:n pellavasekoitemekko hurmasi minut ensivilkaisulla, ja valkoinen pellavainen InWearin polvipituinen mekko on ikiostos: se on ajaton ja uskon käyttäväni sitä vuosia. Olen tosissani.

Minna käärii pellavamekon hihaa
Tässä mekossa voi vaihtelun vuoksi kääriä hieman hihoja, jolloin lopputulos on veikeä ja erilainen!
Minna seisoo mökin seinustalla valkoisessa mekossa
Tämä InWearin valkoinen pellavamekko on ihanuus isolla iillä. Väljä, kevyt ja vilpoinen kesäkuumalla.

Sitten on vielä sinivalkoinen InWearin maksikokoa lähentelevä hihaton ihanuus, jolle on paikkansa ainakin kesän mökkivierailuilla ja kaupunkireissuilla sekä elokuun ensimmäisinä työpäivinä. Kaikkia mekkoja yhdistää yksi tärkeä asia: niitä voi yhdistellä monin eri tavoin erilaisten neuleiden, takkien ja asusteiden kanssa. Vaikka nimesin nämä kesämekoiksi, osaa näistä voin hyvin pitää pitkälle syksyyn.

Minna sinisessä pitkässä mekossa mökin terassilla
Sinisävyinen InWearin pitkä mekko on päällä melkein kuin toinen iho! Kietaisumalli pysyy kiinni tiukasti napin ja vyön ansiosta.
Minna istuu kalliolla
Kietaisumekko kestää hyvin liikettä, tekemistä, istumista ja mökkielämää. Se on helppo ja rypistymätön!

Välitön tunnelma ja yksilöllinen palvelu houkuttelevat

Intouduin mekoista erityisesti siksi, että minulla oli hyvät ja rehelliset makutuomarit. Kymmenvuotias tytär ja Vilonan ihana ja avulias Tarja. Kun astun sisään liikkeeseen, voin aistia aivan erityisen välittömän tunnelman.

Olen aina nauttinut siitä, kun palvelu pelaa.

Siitä, kun asiakas kohdataan yksilöllisesti ja häntä palvellaan sekä siitä, että sovituskopista ulos tultuaan saa rehellisen mielipiteen sovittamastaan vaatteesta. Plussaa on, kun myyjä on liikkeensä vaatteiden paras asiantuntija ja osaa suositella juuri minulle sopivia tuotteita. Kuitenkaan mitään tyrkyttämättä. Arvostan. Ja juuri siksi palaan aina Vilonaan!

Vilonan näyteikkuna
Vilona Storen näyteikkunan vaihtuvat asukokonaisuudet houkuttelevat pistäytymään liikkeessä.
Minna valkoisessa mekossa kukkaniityllä
Kesämekot ovat ihania! Niitä kannattaa rohkeasti erilaisissa ympäristöissä – Vilonan laadukkaat vaatteet kestävät kulutusta ja tekemistä.

Ai niin, syksyn työ- ja juhlarupeamaan hankin kaksi mustaa eleganttia luomusta, jotka esittelen teille elokuussa – olen aivan rakastunut niihin(kin)!

Tähän on tultu.

Minna

puheenaiheet ostokset paivan-tyyli oma-elama
Kommentit (10)
 1. Kiva, kun ostat kivijalkaliikkeestä. Itsekin tuen mielelläni pienyrittäjiä, en tykkää yhtään ostaa vaatteita netistä, enkä isoista ketjuliikkeistä. Olen huomannut, että pienistä, yrittäjävetoisista liikkeistä saa parata palvelua.

  1. Ihan totta! Nyt jos koskaan pitää kannattaa pieniä liikkeitä. Olen huomannut saman, palvelu pelaa!
   Minna

 2. Tanja/Minimaattori
  15.7.2022, 01:14

  Mulla on kans kestohaaveena, että voisi elää pelkkien mekkojen varassa.
  Mieluiten vain kahden: yksi päällä, toinen kuivumassa pyykin jäljiltä.
  Noin tulikin elettyä nomadiaikoina Balilla, Euroopassa ei ihan noin talvia pärjää.

  1. Tämä olisikin ideaalia ja ihanaa! Kesäisin huomaan minäkin pärjääväni varsin vähällä: muutama lempimekko, shortsit ja pari toppia. Jos on siis lämmin ;).

   Minna

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *