Kuudes kesälomaviikkoni kuvina

Kuudes lomaviikko on lusittu. Kaksi vielä edessä. Jaksaa, jaksaa. Saan usein kuulla, että kyllä opettajien kelpaa: saa lomailla aina, kun opiskelijatkin ovat lomalla. On hiihto-, joulu- ja kesälomat. No kyllä kelpaa, mutta puolensa kaikella. Jossain vaiheessa sitä todella tietää lomailleensa kahdeksan viikkoa samaan aikaan lomailleen kymmenvuotiaan kanssa… Ja jossain vaiheessa sitä todella alkaa tehdä mieli töihin ja palata ruotuun.

Usein se tunne hiipii mieliin jossakin viidennen ja kuudennen lomaviikon hujakoissa. Niin nytkin. Ensimmäistä kertaa tällä viikolla aloin pohtia hymyssä suin tulevaa syksyä – kohta pääsee taas arkirytmiin! Sitä ennen kuitenkin tämän viikon parhaat kuvakoosteena.

Metsässä kymmenvuotiaan kanssa

Maanantai

Tylsää. Sataa tihuttaa. Ei mitään tekemistä. Ei muuta kuin pyörän selkään ja lähimetsään mustikkaan. Aika meni nopeasti, ja astiamme täyttyi metsänantimista.

Tiistai

Tylsää. Sataa tihuttaa. Sataa kaatamalla. On kylmä. Onneksi naapurin lapset lähtevät kymmenvuotiaan kaveriksi trampolin parkiin. Minä hain cafe latten lähikahviosta ja selailin kaikessa rauhassa somea. Illalla lenkki ja kotitreeni.

Teemuki teepussin mietelauseella

Keskiviikko

Sade on väistynyt. Pyöräretkiä ristiin rastiin, lapsen kesän coolein jäätelö, mustikkapiirakkaa jälkkäriksi sekä oma kahvilahetki ja ystävätapaaminen keskustassa.

Torstai

…on toivoa täynnä, sanotaan. Niin nytkin. Päivällä ulkoilua ja kaverikyläilyjä, iltapäivällä kymmenvuotiaan yleisurheilutreenien aikana piipahdin jälleen ystävätreffeillä keskustassa. Sitten kotitreenit ja pitkästä aikaa saunaan. Nautin näistä pienistä hetkistäni!

Iso pehmytjäätelötöttöröKahvit ja sämpylä kahvilan pöydälläMustikkapiirakka

Perjantai

Aurinko paistaa. Ainakin jossain välissä. Melkoinen tuuli. Nuttua niskaan ja fillarin selkään. Lounaan jälkeen seikkailimme kymmenvuotiaan kanssa Flow Parkissa: hän huimapäänä kiipeili kaikenlaisilla radoilla, minä kävelin maastossa, ihmettelin lapsen kiipeämistä ja join kahvia. Win-win. Tämän jälkeen haimme viikonloppukimpun ja suuntasimme kohti kotia lihapullien paistoon.

Lapsi kiipeilyvaljaissaLapsi kiipeilee Flow parkissa

Lauantai

Yleisurheilukisapäivä numero yksi. Olimme kerrankin puolison kanssa molemmat kannustamassa kymmenvuotiasta. Välillä piipahdimme Myllyssä hakemassa lounaaksi Picnicin patongit – rakastan niitä!

Viikonloppukimppu olohuoneen pöydälläYleisurheilukisoissa

Sunnuntai

Yleisurheilupäivä numero kaksi. Tänään vain 60 metrin aitajuoksu. Mies lähti mökille laittamaan paikkoja kuntoon (rankkasateiden jälkeen), minä jäin kymmenvuotiaan kanssa kotiin. Tein pitkän lenkin ja päätin oman urheilusessioni kahvakuulatreeniin. Illalla katselimme matkatavaroita kuntoon alkuviikolla alkavaa lomareissuamme varten.

Lapsi lähtee isovanhempien kanssa Lontooseen ja me miehen kanssa ihan kahdestaan Palmaan neljäksi päiväksi.

Tähän on tultu.

Minna

puheenaiheet ajattelin-tanaan oma-elama ystavat-ja-perhe
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *