Pikkujoulun asuvalinnoissa bling-blingiä ja klassikkotyyliä

*Kaupallinen yhteistyö

Olen mekkoihminen, se on varmasti tullut selväksi. Olen aiemmin esitellyt kesämekkoja ja arkimekkoja ja kaikenlaisia yhdistelmiä, joissa viihdyn. Nyt on pikkujoulukausi ja vuorossa ovat juhlamekot. Olisin voinut koota tähän kuusikin lempimekkoani, mutta päätin pysytellä kahdessa uudessa: vaaleassa kimalleihanuudessa ja mustassa taskullisessa klassikossa. Molemmat mekot ovat Vilona Storesta.

Vaaleaa kultaa ja koukeroisia kimallekuvioita

Tässä Leveten pikkujoulumekossa parasta on bling-bling ja se, että mekossa on tilaa olla, tehdä, liikkua – ja syödä. Mekko sopii niin pikkujoulurientoihin kuin jouluaattona päivällispöytään. Kun oikein mietin, minusta tämä ihanuus sopii myös kevään, kesän ja syksyn juhliin. Voisin nähdä itseni esimerkiksi rippi- tai ylioppilasjuhlissa tämä ylläni.

Leveten mekko päällä sohvalla

Leveten mekko Minnan päällä

Erilaisilla asusteilla fiilis muuttuu: roikkuvilla Viaminnetin korvakoruilla (Vilona myy myös näitä), mustalla laukulla ja mustilla korkkareilla tämä on ehdottomasti pimeän ajan iltajuhlamekko, mutta kun vaihdetaan kengät ballerinoihin ja korvakorut vaikka kirkkaan vihreisiin isoihin nahkanappeihin, tämä on muuntautunut täysin kevätjuhlamekoksi. Kukkaseppeleellä ja värikkäällä laukulla voisi juhlia vaikka kesäsynttäreitä.

Monikäyttöinen ja monelle sopiva, sanoisin, vaikka en ihan heti ihastunutkaan. Kun Vilona Storen Tarjan kehotti minua pukeutumaan mekkoon, lumouduin – nyt olen kerrankin poistunut mukavuusalueeltani!

Klassista mustaa – kyllä kiitos!

Toinen pikkujouluun erinomaisesti sopiva mekko on Gestuzin hyvin klassinen ja linjakas, ehkä jopa hieman graafinen, taskullinen mekko. Rakastuin tähän heti. Tiesin, että tälle mekolle on käyttöä.

Gestuzin mekko päällä olohuoneessa

Tämänkin asun parhaita puolia ovat monikäyttöisyys, ajattomuus ja se, että siinä on hyvä olla. Ei kiristä eikä purista, mutta istuu silti kuin hansikas. 45-vuotiaana ei ole aina helppo löytää vaatteita, mutta kun löytää oman luottoputiikkinsa, tietää saavansa aina juuri itselle sopivia vaatteita ja asusteita. Niin kävi nytkin.

Parasta on, kun vaate ylläni pystyn näkemään itseni niin joulujuhlissa, väitöstilaisuuksissa kuin missä tahansa kekkereillä. Asusteita, värejä, koruja ja kenkiä vaihtamalla mekkoon saa aina uudenlaista twistiä. Kun hankkii kerran hyvälaatuista, tietää, että se palvelee monet tilaisuudet usean vuoden ajan.

Bling-bling-korvikset

Vilonassa on tällä hetkellä upeita juhla-asuja mutta ennen kaikkea asuja ja asusteita ”joka lähtöön”, ihan tavalliseen arkeen. Neulemekot, neuleet, nahkahameet (seuraava investointini on nahkahame….), paitapuserot, maksimekot ja kauden kengät on aseteltu kauniisti, ja oman lempivaatteensa voi löytää helposti ”värikoodin mukaan”.

Jos pitäisi antaa positiivinen palaute Vilona Storelle, se menisi näin: Kivijalkaliikkeessä on seesteinen, arjen kiireet haihduttava tunnelma ja erinomainen palvelu.

Tähän on tultu.

Minna

puheenaiheet ystavat-ja-perhe oma-elama suosittelen
Kommentit (6)
 1. Tyylimurun Tiina
  25.11.2022, 09:30

  Upeat mekot! Ensimmäisessä on kaunis kuosi ja mustan mekon leikkaus on erityisen onnistunut. Sopii muuten sulle tosi hyvin 🖤

  1. Kiitos! Musta on mulle myös se the mekko… 🙂

   Minna

 2. Moderni Mamma
  24.11.2022, 11:24

  Molemmat mekot ovat kauniita <3 Jos pitäisi itse valita, niin tuo kaunis klassinen musta. Isot korut ja laukku toisi sitten väriä kokonaisuuteen.

  -Moderni Mamma bloggaaja Heidi

  1. Kiitos! Samaa mieltä, isot korut ja kiva laukku ovat piste iin päälle. 🙂

   Minna

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *