Viikkoni kuvina

Taas yksi arkiviikko takana. Kysyin sosiaalisessa mediassa seuraajiltani, miten he toivoisivat minun koostavan viikon parhaat. Viikkoni kuvina sai eniten ääniä, joten täältä pesee!

Maanantai

Viikon paras päivä. Arkea ja arkisia asioita. Sähköpostihommia, hankehommia ja luovuuslenkki. Vaihdoimme etanoille ”pahnat” eli hankimme uudet lehdet, kävyt ja mullat, lisäsimme vettä ja siistimme jauhoastian.

etana lehdellä

Tiistai

Tiesin jo aamulla, että tästä tulisi kiireinen päivä, sillä yhdeksänvuotiaan yleisurheilukisat alkaisivat kuudelta ja pelipaikalla (45 minuutin matkan päässä kotoa) piti olla tuntia ennen viestiskisan alkua. Työpäivä oli hektinen ja sen päätti THL:n hankeviestinnän koulutus. Keittelin samalla ruoan, jotta ehtisimme ajoissa kisoihin. Tytär osallistui kaikkiaan kolmeen viestijuoksuun varsin ansiokkaasti.

kanarisotto

Keskiviikko

Peruspäivä. Ei erikoista. Opintojaksosuunnittelua. Hankeviestejä. Spagettia ja jauhelihakastiketta. Kotitreenit. Shakkipeli.

shakkipeli

Torstai

Miksi aina sataa? Koko ajan sataa. Harmaa keli harmittaa. Kaipaan kesää. Kaipaan kesää niin valtavasti, että melkein itkettää. Mutta sokerista en ole – lenkille pitää päästä, vaikka taivas repeäisi! Parasta oli kollega-tiimi-tapaaminen livenä kampuksella. Kummallista ja kivaa.

Kupittaan kampus

Perjantai

P niin kuin perjantai ja P niin kuin piiiiitkä päääääivä. Monenlaista työasiaa hoidettavana, kokouksia, ohjauksia, hankkeen somejuttuja ja monen monta puhelua. Neljältä tuntui, etten ainakaan tuntiin jaksa puhua mitään kenellekään. Lämmittelin eilisiä ruokia, ja söimme ne kaikessa hiljaisuudessa. Iltapäivän suursiivous ja hyvän äänikirjan kuunteleminen saivat piristymään. Pukeuduin ensimmäisen kerran sitten huhtikuun villasukkiin.

Teatterisillalla sateella

Lauantai

Nukuin hyvin ja pitkään. Minulle liki kahdeksan tuntia unta tarkoittaa pitkiä yöunia. Arkisin nukun noin kuusi tuntia ja sekin on ihan jees. Aamulla paistoi aurinko. Lenkillä kastuin. Viikonloppukimppu oli ihana. Istuin ja katselin sitä haltioissani päiväkahvin ajan. Yhdeksänvuotiaalle tuli kaveri yökylään. Se tiesi minulle hetkisen omaa aikaa. Vuhuu.

Viikonloppukimppu pöydällä

Sunnuntai

Hidas aamu. Uusi äänikirja. Etanalaatikon siivous. Lenkki ystävän kanssa. Nachopeltiä ruoaksi, esikoinenkin tuli syömään. Yhdeksänvuotiaalla on nuha. Päästin kirosanan. Matruusi on viimeisellä lomallaan, sitten vielä kaksi viikkoa armeijassa ja siviilielämä odottaa. Toistan itseäni: aika kuluu ihmeellisen nopeasti.

Aurajokiranta sateella

Ensi viikko on tiivis. Päivä kerrallaan siitäkin kaiketi selvitään.

Tähän on tultu.

Minna

Kommentit (6)
 1. Onneksi viikkoon mahtuu paljon!

  1. Ihan totta! Seitsemän päivää aikaa sekoilla 😀

   Minna

 2. Nämä viikko kuvina postaukset ovat mukavia. Taidanpa itsekin joskus toteuttaa vastaavan. Tsemppiä alkavaan viikkoon!

  1. Kiitos!
   Ovat, ja siksi niitä kaiketi toivotaankin paljon 🙂 Suosittelen kokeilemaan! Tsempit myös sinne!

   Minna

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *