Viikon parhaat: Klisee klisee kulkuset – tee-se-itse-tee-joulukalenteri

Kulunut viikko on ollut täynnä opiskelukiireitä, menoa ja meininkiä. Toistan viime viikon mantraani: ensi viikolla helpottaa. Päätin keskiviikkona, etten marise viikon parhaat -postauksessa kiireitäni, vaan laadin palauttavana puuhasteluna joulukalenteripohjan, jonka jaan lukijoilleni.

Jouluinen kalenterikuva

Siitä se ajatus sitten lähti. Koska sain viime vuonna ihanan ja jokaista joulunaluspäivää piristäneen teekalenterin ystävältäni, halusin tänä vuonna ”askarrella” pohjat teepussipaketteihin ja tehdä itse kuoret. Kuvituksen hahmottelun jälkeen kyselin lähipiiriltä jouluisia kliseitä, jotka sitten kirjoitin pusseihin. Klisee, klisee kulkuset…!

Jo siis haluat antaa ystävällesi, puolisollesi, lapsellesi tai kenelle tahansa pikkujoululahjaksi teekalenterin, ole hyvä: (klikkaa alleviivattua linkkiä)Klisee, klisee kulkuset -teekalenteri. Jos linkki ei avaudu sinulle pdf:nä, voit napata kalenterin kuvista postauksen lopusta. Tulosta kalenteri väritulostimella, leikkaa kaikki 24 kuvaketta irti ja kiinnitä haluamallasi tavalla teepussipaketteihin – helppoa!

Kliseisesti ihanaa ja rentouttavaa joulun odotusta!

Tähän on tultu.

Minna

puheenaiheet ajattelin-tanaan oma-elama ystavat-ja-perhe
Kommentit (12)
 1. Tämä on hauska idea ja toteutus myös. Kiitos 🙂

  1. Jes, kiva, kun tykkäsit! 🙂

   Minna

 2. Kati | Täydellisen Kreikan saaren metsästys
  22.11.2022, 17:40

  Tää on ihan mahtava! Toimisi ihan hyvin ilman niitä kalenteriluukussa olevia yllätyksiäkin, päivän mietelause -joulukalenterina. 😀

  1. Ihan totta! Eikun käyttöön vaan! 🙂

   Minna

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *