Voimalause päivässä eli viikon parhaat

Kuten olen aiemmin kirjoittanut, sain syntymäpäivälahjapaketistani aivan ihanan Ajatus päivässä -kirjasen. Aloitin kirjan täyttämisen heti sen saatuani ja olen täyttänyt sitä uskollisesti joka päivä. Jokaiselle päivälle on varattu varsin pieni tila, joten näitä ajatuksia kirjatessa on mietittävä ja asetettava ajatuksensa tarkoin.

Tällä viikolla muutin hieman käytäntöäni ja kirjoitinkin joka päivän kohdalle ajatelman, jonkinlaisen voimalauseen. Idea tästä syntyi erään työyhteisön voimalausepankin kerrytyksestä. Myös loman läheneminen kirvoitti kokeilemaan hieman erilaista lähestymistapaa…

Maanantai

Sinnikäs on hän, joka tästäkin maanantaista selviää. Muistan hengittää, vaikka sähköpostissa onkin ruuhkaista.

Tiistai

Elän yhden päivän kerrallaan, en murehdi huomista enkä katso liiemmin eiliseen. En mieti, mikä voisi mennä pieleen, vaan missä voisin onnistua.

Keskiviikko

Rohkea on hän, joka kaikista haasteista selviää. Positiivinen hän, joka ajattelee, että haaste on uusi mahdollisuus. Väsynyt se, joka viimeisiä arviointeja nakuttelee, ja yllättynyt se, joka lahjaksi piparkakkutalon saa!

Torstai

Laita hyvä jakoon: Joulumieli hänellä, joka kranssipaketit matkaan sai ystävien iloksi. Kärsimätön hän, joka tajuaa, että Ylioppilaskokelas ei toimittanutkaan pakettia sovitusti eteenpäin.

Perjantai

Uusia saavutuksia. Ainoa hetki elämässä, jolloin voi muuttaa mitä tahansa, on nyt. Menen, teen, koen ja seikkailen. Tähkä laulaa ”Tulkoon mitä vaan”, ja minä hymyilen. Tulkoon mitä vaan.

Lauantai

Maailma on täynnä joulua sille, joka näkee lasipurkin mitallisen metsää. Maailma näyttää synkältä sille (yhdeksänvuotiaalle), joka meinasi unohtaa karkkipäivän.

Sunnuntai

Lomamieli hänellä, joka kirjoittaa automaattisen sähköpostivastauksen ja palaa työn äärelle tammikuussa. Lomamieli sillä, jonka kotona tuikkii joulukuusen kynttilät.

Mieli on kevyt.

On neljä yötä jouluun.

Tähän on tultu.

Minna

puheenaiheet ajattelin-tanaan oma-elama ystavat-ja-perhe
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *