Vuoden kauneimmat viikonloppukimput – osallistu arvontaan!

*Kaupallinen yhteistyö Kukkakauppa Piia Jaala

Viikon parhaat onkin tällä viikolla vuoden parhaat viikonloppukimput -koonti. Samalla järjestän arvonnan: Osallistu vuoden kauneinen ja kivoin -kukkakimppuäänestykseen ja voit voittaa itellesi lahjakortin viikonloppukimppuun Kukkakauppa Piia Jaalaan (Turku). Voit osallitua arvontaan kommentoimalla  blogiin ja Instagram-tililleni 28.12. klo 16 mennessä.

Vuoden viikonloppukimppu on joka viikko erilainen, vain hinta pysyy samana. Tämän vuoden kimpuissa (joista esittelen nyt 12 omaa suosikkiani) on paljon erilaista vivahdetta, ja erilaisilla vihreillä saa aikaan erilaisen tunnelman. Oma kimppuni päätyy aina samalle kunniapaikalleen olohuoneen sohvapöydälle. Siitä näen sen melkein joka kodin kolkasta!

Viikonloppukimppu tuli arkeeni koronan myötä (siinä samassa rytäkässä kuin kotitreenit ja luovuuslenkit), enkä vaihtaisi tätä viikoittaista kahdenkympin villitystä enää mihinkään. Siitä on tullut yksi viikon kohokohta.

Mikä on mielestä kaunein, kiehtovin, upein tai paras kimppu näistä kahdestatoista ehdokkaasta?

KUkkakimput 1-9

KUkkakimput 7-12

 

Tähän on tultu.

Minna

Arvonnan säännöt: Kirjoita terveisesi ja mieluisimman kukkakimpun numero kommenttikenttään. Ota sekä minun että Kukkakauppa Piia Jaalan Instagram-tilit seurantaan. Arvonta-aika päättyy 28.12. klo 16.00. Voittaja arvotaan sekä blogin että Intagram-kommentoijien kesken ja voittajalle ilmoitetaan  voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan nimi julkaistaan myös kommenttikentässä.

puheenaiheet oma-elama ystavat-ja-perhe ajattelin-tanaan
Kommentit (26)
 1. Kati | Täydellisen Kreikan saaren metsästys
  28.12.2022, 22:20

  Leikkokukat on kyllä ehdotonta arjen luksusta!

  Apua miten vaikea näistä olikin valita! Lopulta silmät pysähtyivät aina hieman pidemmäksi aikaa suloiseen nro neloseen. 🙂

  1. Nelonen on tosi suloinen… 🙂

   Minna

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *