Lily suosittelee -mahtavaa!

Sain joitain viikkoja sitten tietää, että blogilleni on myönnetty Lily Suosittelee -leima. Tämä tarkoittaa sitä, että blogini nousee Lily-blogiyhteisössä Nousevat blogit-kategoriaan. Leima myönnettiin tällä kertaa kahdeksalle blogille. Valintaa vaikutti mm. blogin aktiivisuus, kävijämäärät ja laadukas sisältö. Täytyy sanoa, että olin todella iloisesti yllättynyt.

Kun kesällä aloin aikani kuluksi, lomautettuna ollessani, kirjoittelemaan, en asettanut blogilleni mitään tavoitteita, saatikka sen nousua minkäänlaisiin kategorioihin. Tuntuu erittäin mahtavalta, että blogi on jollain tavalla noteerattu ja joku sitä myös ilmeisesti lukee.

Aluksi mietin pääni puhki, mitä kirjoittaisin. Kirjoittaisinko vain jostain tietysti aiheesta, jostain tietystä näkökulmasta? Päätin kuitenkin, etten halua sitoa itseäni mihinkään kategoriaan, vaan mennä fiilispohjalla ja kirjoittaa juuri niistä aiheista, jotka minua kiinnostavat ja jotka näen jollain tavoin ehkä hyödylliseksi, myös muille. Luonnollisesti tähän mennessä blogitekstini aiheet ovatkin olleet pääsääntöisesti reissuvinkkejä, reseptejä, eräilyä, puuhaideoita -hyviä fiiliksiä.

Olen käytännön nainen ja se varmasti myös näkyy teksteissänikin. Haluan jakaa jotain hyödyllistä ja ehkä konkreettista. Sen kuitenkin tiesin jo alussa, ettei blogistani tulisi suurien, syvällisten tunteiden tulkki eikä yksityiselämäni päiväkirja. Monet blogit sisältävät todella henkilökohtaisia juttuja. Minusta on erittäin rohkeaa, että joku niistä osaa ja uskaltaa kirjoittaa. Mukava kuitenkin huomata, että myös tällaiset fiilistelyt, ovat ilmeisesti olleet mieleen.

Nappaathan seurantaan tilini myös Instan puolella @lyyli_kirjoittaa

Kippis ja mukavaa marraskuun jatkoa!

puheenaiheet ajattelin-tanaan hopsoa
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *