Yllättävän hyvä siskonmakkarapasta

Kaapissa oli siskonmakkarakeiton ainekset, mutta ei yhtään tehnyt sitä mieli. Siskonmakkarakeitto on meidän vakio arkiruokaa ja tosi hyvää onkin. Nyt teki mieli jotain muuta. Googletin siskomakkarareseptejä ja sieltä löytyikin mukava määrä pastaohjeita, joista ammentaa ideoita sen pohjalta, mitä kaapista löytyi.

Tämä pasta olikin tosi nopea ja helppo! Suosittelen lämpimästi testaamaan. Sekä 5-vuotias, että 7-vuotias, söivät mukisematta lautaset tyhjiksi.

Yllättävän hyvä siskonmakkarapasta

Ainekset (4 annosta)

500 g
siskonmakkaraa
1 tlk
tomaattimurskaa
1 dl
vettä
2 rkl
paseerattua tomaattia (pärjää ilmankin, mutta kun kaapista löytyi, niin lisäsin :))
0,5 tl
mustapippuria
2-3- kynttä
valkosipulia
1 kpl
sipulia
hyppysellinen
suolaa
maun mukaan
parmesaania/ pecorinoa
maun mukaan
tuoretta basilikaa
nälän mukaan
pastaa
15 min
{
AKTIIVINEN 15 min
PASSIIVINEN 0 min

Tee näin:

Pilko sipuli ja valkosipuli. Puristele kuumalle pannulle, jossa paistorasvaa, pieniä siskonmakkarapalluroita. Kun makkarat ovat saaneet mukavasti väriä, lisää sipulit. Heitä sekaan tomaattimurska ja paseerattu tomaatti. Huuhtele tölkki vedellä ja laita sekaan. Lisää mustapippuria ja hyppysellinen suolaa. Makkara on itsessään niin suolaista, että ilman lisättyä suolaakin pärjää. Anna kiehua pienesti sen aikaa, kun keittelet pastat.

Keitä pastat ohjeen mukaan. Meillä oli Pappardelle tuorepastaa, mutta ihan mikä pasta tahansa käy. Voit joko sekoittaa pastat kastikkeen sekaan tai laittaa erikseen lautaselle. Laita annoksen päälle parmesaani tai pecorino lastuja ja silputtua basilikaa.

 

koti ruoka-ja-juoma ystavat-ja-perhe suosittelen
Kommentit (4)
  1. Tämä täytyy ehdottomasti testata!

    1. Kannattaa kyllä testata. Mukavaa vaihtelua siskonmakkarakeittoon 🙂
      Lyyli

  2. Täytynee heti testata😋

    1. Kannattaa kyllä. Yllätyin itsekin, kuinka helppoa ja hyvää tämä oli 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *