Kymmenen faktaa minusta

Hyvää uutta vuotta! Aloitan uuden vuoden bloggailun saamallani haasteella, jossa minun pitäisi kertoa kymmenen tosiasiaa itsestäni. Sellaista, jota edes läheiseni tai läheiset ystäväni eivät ehkä tietäisi tai osaisi arvata. Luulen kuitenkin, että ihan läheisimmät tunnistavat seuraavat faktat!

1. Olen aamuihminen isolla aalla. Nautin aamun ensimmäisistä hetkistä, tuoreesta aamukahvista ja ylhäästä yksinäisyydestä, jota saan viettää vartti yli kuudesta aina puoli kahdeksaan saakka. Saan eniten aikaiseksi aamuisin, ja puoli seitsemästä puoli kahdeksaan toimin tietyn kaavan mukaisesti. Kaavassa toistuvat aamiainen, some-kanavien selailu, sähköpostien luku ja vastaaminen posteihin, keittiön siivous ja muulle perheelle aamiaisen valmistaminen. Eniten nautin kesäaamujen valoisuudesta, siitä, että kaikki on vielä edessä.

2. Olen tyypillinen vaaka ja tunnustan hieman uskovani horoskooppeihin. Olen siis tasapainon tavoittelija, tasa-arvoisten päätösten tekijä, luova taitelijasielu, iloinen ja innostunut promoottori, joka ei yleensä halua kärpäsellekään pahaa. Olen tunneihminen vahvalla järkitaustalla, extrovertti seikkailija ja suurisydäminen sovittelija.

3. Päätösten tekeminen on minulle joskus hankalaa. Olen usein valinnan vaikeus -tilanteessa. Minun on vaikea päättää kahdesta tai useammasta vaihtoehdosta ja pohdin usein pitkään jälkeenpäin, teinkö oikean ratkaisun. Isojen asioiden ratkaiseminen on minulle helpompaa kuin pienten (esimerkiksi ruokalistatilanne).

4. Rutiinit kannattelevat minua. Pidän siitä, että elämä kulkee tiettyjen rutiinien mukaisesti enkä ole koskaan kärsinyt sitä, että aamiaiseni tai päivä- ja viikkorytmini toistavat itseään. Tämän kaiken keskellä pidän kuitenkin valtavasti extempore-toiminnoista ja yllätyksistä!

5. Vaikka olen ekstrovertti, kaipaan säännöllisesti yksinäisyyttä ja hiljaisuutta. Nautin siitä, että saan olla yksin, kuunnella äänikirjaa, siivoilla kotia, kirjoittaa blogia ja tehdä sellaisia asioista, joista juuri minä saan iloa. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän pidän yksinäisyydestä ja osaan myös arvostaa sitä.

6. En ole vaate-, laukku- enkä kenkäfriikki. En panosta itseeni ostamalla laukkuja tai kenkiä. Juhlavaatteisiin ja erikoistuotteisiin sen sijaan panostan. Minulla on vaatekaapissani paljon ihan tavallisia käyttövaatteita ihan tavallisista massatuotekaupoista. Sitten minulla on vaatteet, kengät ja laukut tärkeisiin hetkiin, niitä vaalin.

7. Minua harmittaa ja kaduttaa usein uravalintani. Tai oikeastaan ei kaduta, sillä ilman sitä en usko, että olisin nyt tässä. Mietin usein, että olisi kannattanut lähteä haaveammattejani kohti aiemmin. Toisaalta, olen juuri nyt unelmatyössäni ja saan tehdä työtä, jolla on merkitystä.

8. Tiedän, että opiskelen vielä elämässäni lisää. Vaikka olen jo tohtorisnainen, haluaisin kouluttautua viestinnän, kirjoittamisen, mediatuotannon, graafisen suunnittelun ja/tai mainonnan pariin. Kuka tietää, mitä tulevaisuus tuokaan tullessaan?

9. Syön joka päivä suklaata, vaikka en pidä siitä. Tai pidän. Kahvin kanssa. En syö koskaan suklaata karkkipäivän karkkina. Syön joka päivä yhden palan suklaata kaksi kertaa päivässä – päiväkahvilla ja iltapäiväkahvilla. Vaihdan suklaata yleensä viikoittain, sillä ainaiseen Pätkikseenkin ehtii kyllästyä.

10. Yksi suurimmista unelmistani on kirjoittaa kirja. Paljastan, että kesä- ja joululomalla sen melkein jo teinkin. 35 000 sanaa, 197 000 merkkiä. Vielä viimeistelyt ja se on siinä?

Tähän on tultu.

Minna

puheenaiheet oma-elama tyo hyva-olo
Kommentit (8)
  1. Oudoimmat asiat minusta – Tähän on tultu | Lily
    13.4.2021, 17:00

    […] aiemmin kertonut kymmenen faktaa itsestäni ja laatinut elämäni aakkoset. Nyt pääsette tutustumaan minuun oudoimpien itseeni liittyvien […]

  2. Puoli vuotta täyttäneen blogin luetuimmat – Tähän on tultu | Lily
    5.3.2021, 17:01

    […] 4. Kymmenen faktaa minusta […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *