Kolmevuotiaan blogin 10 luetuinta postausta + arvonta

Tadaa ja töttöröö! Tänään on Tähän on tultu -blogin kolmivuotissynttäripäivä. Kliseisesti on jälleen todettava, että aika on kulunut nopeasti. Muistan kuin eilisen ensimmäisen postaukseni, ensimmäisen yli tuhat lukua keränneen kirjoitukseni, Lilyn suosittelu-leiman saamisen ja ensimmäisen nousuni Lilyn pääsivun luetuimpiin teksteihin.

Yhtä elävästi muistan yli 10 000 viikoittaisen sivukävijän rajapyykin ylityksen ja yli 10 000 lukukertaa saaneen postauksen. Vaikka minuun välillä iskee huijarisyndrooma, olen pääasiassa blogiini varsin tyytyväinen: näiden vuosien jälkeen se keikkuu Blogit.fi-sivuston blogilistauksen kahdentenatoista, ja lifestyle-blogeissa se on neljäntenä (sijoitus tarkastettu tiistaina 1.8.).

Minnan kuva

Kuten jo aiemmissa synttäripostauksissani olen todennut, olen kiitollinen kaikille lukijoille ja seuraajilleni – teidän ansiostanne blogi on saavuttanut merkittäviä steppejä kuluneen vuoden aikana. Kiitos sydämestä, että olet mukana!

Seuraan säännöllisesti (keskimäärin kerran kuussa) blogin analytiikkaa enkä ole oikeastaan lainkaan hämmästynyt blogin luetuimmasta kärjestä: ruuhkavuosiarjen havainnot, kirjat, ruoka, vaatteet ja kuvalliset viikon parhaat -postaukset ovat selkeitä suosikkeja. Myös terveyskirjoitukset kiinnostavat.

Ohessa kolmevuotiaan blogin luetuimmat kirjoitukset viime elokuusta tämän vuoden elokuuhun:

10. Ku(in)ka salakuljettaa alkoholia festareille? Menneiden vuosien kikkakakkoset. Myönnän, tämä yllätti. Postauksessa kerron menneiden vuosien konsteja salakuljettaa alkoholia festareille. Ennen kirjoitustani tein some-kartoituksen ja kokosin saamiani vastauksia juttuuni. Toki toin esille myös omia muistojani. Toimii!

9. Maailman helpoin suolainen herkku: Caprese-patongit uunissa. Tänä kesänä löysin ihanan Caprese-patonkiohjeen ja syötyämme niitä, päätin koostaa blogiin ohjeen. Helppoa ja hyvää.

8. Täydellinen kesälomapäivä. Eräänä kauniina ja aurinkoisena päivänä sain viettää lomapäivän, joka oli mielestäni täydellinen. Kirjoitin siitä blogiin, ja se saavutti melkoisen lukijamäärän.

7. Havaintoja kesäloman toiselta lomaviikolta.Tämä viikon parhaat -koonniksi kirjoitetti kesälomapostaus nousi hieman yllättäen top 10 -listalle. Toisaalta, kun poikein mietin, juuri tämä kirjoitus kirjoitti lukijoita laittamaan minulle yksityisviestiä: postaus oli arkinen, koskettava ja rehellinen kuvaus mm. siitä, ettei lasten kanssa lomailu aina mitään herkkua ole…

6. Kesäloman ensimmäiset 10 kirjaa – kahden tähden teoksista huipputeoksiin. Kirjat ovat nouseva trendi, olen huomannut. Siksi omia lukukokemuksiaan kannattaakin kirjata blogiin.

5. Kolme kivaa ja kevyttä kirjaa kesälomalle. Kuten todettu, kirjat ja lukukokemukset kiinnostavat. Itse haluan lomalla lukea ja kuunnella kevyttä, niistä kerron tässä jutussa.

4. Pellavaa, pellavaa, pellavaa – kesäisiä asuja arkeen ja juhlaan. Myös vaatepostaukset ja jutut, joissa on runsaasti ihmiskuvia, kiinnostavat. Pellava-asujuttuun kokosin lempipellavavaatteitani, joita käytän niin arjessa kuin juhlassa.

3. Kesän paras ja raikkain Britakakku. Leivoin pitkästä aikaa Britakakun ja tein sen vielä saarimökillä yhdessä yksitoistavuotiaan kanssa. Kakusta tuli ihana, ja sen valmistus ja lopputulos päätyivät blogiin. melkein heti tiesin, että tämä kerää kiinnostusta.

2. Taivaallinen raparperipiirakka. Tämä on aina ja joka kerta jokaisessa juttulistassa, jonka kokoan. Taivaallinen raparperipiirakka -juttu nousee uudestaan listoille ja Lilyn etusivulle joka kesän alussa, kun raparperikausi alkaa. Vaikka piirakka on ihana, silti jutun suosio yllättää edelleen minut.

1. Suuri perunavertailu – mikä kesän uusista perunoista kiri suosikiksi? Tattadaa. Melkein naurattaa. Juttu, jonka arvelin olevan kevyt kesäjuttu vailla sen kummempaa suosiota nousikin yhtäkkiä listaykköseksi. Se saavutti jo muutamissa viikoissa  yli 20 000 lukukertaa. Olen hämmästynyt. Ilmeisesti suomalaiset todella ovat perunakansaa.

Ihan kympin kärjen kintereillä olivat Sano se ääneen: Ystävät ja ystävyyssuhteet, jotka vievät energiaa, Rautainfuusio numero kaksi: mitä, miksi ja mitä siitä seurasi?  sekä Kirje tyttärelle: Kunpa katsoisit peiliin aina ihaillen. On jollakin tavalla hassua, miten nämä vuoden tai kaksi vanhat postaukset yhtäkkiä nousevat uudelleen luetuimpien listalle…

Marimekon lahjakortti pöydällä

Synttäriarvonta

Kommentoi alle, mitä juuri sinä haluaisit lukea Tähän on tultu -blogista ja olet mukana  Marimekon 50 euron lahjakortin arvonnassa.

Voittaja arvotaan sekä blogikommenttien että Instagramissa kommentoijien kesken maanantaina 7.8. klo 16.00. Lily tai Instagram eivät ole mukana arvonnassa. Voittaja ilmoitetaan molemmissa kanavissa sekä arvonnan voittajalle henkilökohtaisesti.

Tähän on tultu.

Minna

puheenaiheet ystavat-ja-perhe oma-elama ajattelin-tanaan
Kommentit (41)
 1. Onnea onnea! Kiitos blogista! Taidan olla sellaisessa elämänvaiheessa/ tilanteessa, että en enää seuraa aktiivisesti mitään blogia. Aika ajoin kuitenkin tulen vierailemaan sinun blogisiisi. Täältä löytyy kiinnostavia kirjavinkkejä ja pohdintaa niihin liittyen. Tykkään sinun tavastasi tarkastella asioita. Olisi näköjään pitänyt tulla aiemmin täällä käymään, sillä nyt meni arvonta ohi ☺️

  1. Voi kiitos, onpa kiva kuulla, että teet piipahduksia blogissa. Harmi, että arvonta meni ohi tällä kertaa! 🙂

   Minna

 2. Kiitos ihan jokaiselle kommentoijalle ja osallistujalle!

  Lahjakortin voitti Instagramissa osallistunut Kirjahampsteri.

  Voittoarvonnan pääsee katsomaan videolta Tähän on tultu -blogin Insta-tililtä. Arvoimme yksitoistavuotiaan kanssa voittajan perinteisin menetelmin. 😀

  Kiitos, kun olet mukana! Sain teiltä hienoja vinkkejä kirjoituksiin.

  Minna

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *