ARVONTA: Voita Marian Keyesin uusi romaani ”The Break”!

Kävi vähän hassusti. Kun kuulin, että Marian Keyesiltä ilmestyy uusi romaani, ryntäsin ennakkotilaamaan sen. Koska kirjan julkaisuun oli vielä hyvä tovi, unohdin sitten autuaasti tehneeni ennakkotilauksen. No kas, kun sitten näin että eräästä toisesta paikasta oli mahdollisuus tilata kirja – ja saada kaupan päälle ostoskassi, pääni meni aivan pyörälle. Ilmainen ostoskassi! Sehän olisi melkein yhtä hienoa kuin ilmainen ämpäri! Ei siis muuta kuin äkkiä tilaamaan.

Pian paketti sitten saapuikin, ja hyvänen aika miten ihana se olikaan. Kirja oli pehmeäkantinen – aina plussaa, kun tiiliskiviromaani on kyseessä. Ja se ostoskassi, oi oi miten hiano se onkaan! Siinä on Marian Keyesin romaanin kuva kannessa! Kassi oli niin ihana, että se pääsi heti Turun kirjamessuilla kovaan käyttöön.

 

Marian Keyes ostoskassi pieni blogiin.jpg

Muutama päivä myöhemmin postiluukusta kolahti sitten toinenkin paketti. Hämmennyin. En ollut mielestäni tilannut kyseisestä paikasta mitään. Paitsi että olin. Sen Marian Keyesin kirjan without the ostoskassi. Voi plääh. 

Koska minulla ei ole tälle toiselle kirjalle mitään käyttöä, ajattelin arpoa sen blogini lukijoiden kesken. Onkohan teitä nyt edes enää? Sen verran pitkään on blogini ollut tauolla.

Mikäs siis olisikaan osuvampi kirja arpoa blogitauon päätyttyä kuin tauosta kertova kirja eli The Break?  Se nyt tosin kertoo hieman erilaisesta tauosta, eli nelikymppisestä pariskunnasta, joka päättää pitää avioliitostaan tauon. Korjaan. Aviomies päättää pitää tauon ja lähteä puoleksi vuodeksi omille teilleen. Kirja kertoo sitten siitä, miten eri perheenjäsenet tästä tauosta selviävät – vai selviävätkö? 

Marian Keyes The Break kovakantinen arvonta kukkatausta kirkas blogiin.jpg

 

Jos pidät Marian Keyesistä ja blogistani, tervetuloa osallistumaan arvontaan! Kirja arvotaan blogini seuraajien kesken. Vastaa kommenttikenttään seuraaviin kysymyksiin: a) Mistä Marian Keyesin kirjasta pidät eniten ja miksi? b) Mistä blogini jutusta olet pitänyt eniten ja miksi?

Arvonta päättyy keskiviikkona 18.10 klo 18.00

 

Kommentit (16)
  1. Arvonta on vihdoin suoritettu! Kirjoitin kaikkien osallistuneiden nimet pienille paperilapuille, jotka laitoin Mariskooliin. Marian Keyes tunnetusti rakastaa Marimekon tuotteita, joten ajattelin tuon esineen olevan mitä sopivin arvontalapuille. Erittäin puolueeton valvoja eli siippani, noh, valvoi tarkasti, että silmäni ovat tiukasti kiinni voittajalapun kulhosta poimiessani…. Tällä kertaa arvonnan voitti Variety Show’n Maria! Paljon Onnea voittajalle ja tuhannet kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille. Arvontoja seuraa jatkossakin, joten kannattaa pysyä kuulolla ;).

  2. A) En osaa sanoa. En ole lukenut vielä hänen kirjojaan. Ehkä nyt innostuisin!
    B) Blogisi on minulle uusi juttu. Hyvältä vaikuttaa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *