Chick lit-bloggaajan maanantai from hell

Eijeijeijeijei.

Miltä sinusta tuntuisi, jos saisit meilin, jossa sinulle tarjotaan todella harvinaista tilaisuutta haastatella lempikirjailijaasi live-chatissa? 

Jos tätä tilaisuutta ihan vain tarjottaisiin sinulle? Ja jos yhden kirjailijan sijaan tarjottaisiin tilaisuutta haastatella kahta lempikirjailijaasi? Kuulostaa ihan liian hyvältä ollakseen totta, eikö vain? Noh, niin se olikin.

Kun luin tänään blogimeilini ensimmäistä kertaa kuukauteen (!),  lähes tyhjästä kahvikupposestani lensivät ne viimeisetkin pisarat paidalle. Koska ei tällaista tapahdu. Ei minulle. 

Minulta kysyttiin haluaisinko haastatella SEKÄ Jane Greeniä ETTÄ Emily Griffininiä live-chatissä! Eeei, enhän minä… Halloota päivää, tietenkin haluan!!!!!! Hihkuin jo täälla onnesta, tanssin pientä riemuntanssiani, kunnes tajusin, että haastattelu oli KOLME VIIKKOA sitten.

Että sillä lailla. 

Tarinan opetus: älkää hyvät ihmiset koskaan jättäkö sähköpostejanne lukematta (no okei, ne ”olet voittanut arvonnassa miljoona dollaria” voitte toki suosiolla deletoida tästä eteenpäinkin).

Ei ole harmittanut näin paljon sitten sen kerran muutama vuosi takaperin, kun missasin Lauri Tähkän ja Elonkerjuun keikan. Odotin keikkaa innolla koko päivän, kunnes lähtövalmiina tajusin, että se oli ollut edellisenä iltana.

dreamstimefree_267934.jpg

Kuva: Olga Vasilkova/Dreamstime stock photos

Kommentit (2)
  1. Kiitos Maria S! On kyllä sellainen olo, että eeeeeeivoooiollatooootta…(siis näin niin kuin kauniisti sanottuna ;)) *hakkaa päätä seinään, mutta tajuaa, ettei se auta mitään, saa vain kuhmun ja mustelman otsaan* 

  2. Voi, ei!!!!! Ihan hirveetä! Mutta älä huoli, kyllä sulle varmasti tulee joku vastaavanlainen tilaisuus vielä myöhemmin. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *