Uusi Bridget Jones -leffa jo tänä vuonna?

lataus (2).jpg

     Mad About the Boyn käännös ilmestyy usealla eri kielellä 10.10. Milloinkohan ilmestyy elokuva?

 

Hesarissa kerrottiin tänään, että kolmas Bridget Jones -elokuva valmistuisi jo tänä vuonna. Ennen kuin ryhdytte hihkumaan innosta (tai inhosta), kannattaa tietoon suhtautua varauksella. Toistaiseksi varmaa tietoa on vain se, että Working Title on ostanut elokuvaoikeudet 3 miljoonalla punnalla (jo aikapäiviä sitten). Alun perin kolmannen Bridget Jones’s Baby –nimisen elokuvan oli tarkoitus perustua vuosina 2005 – 2006 julkaistuihin kolumneihin, joissa BJ saa yllärivauvan Cleaverin kanssa. (Näissä kolumnmeissa Cleaver ei isyystestin tulosten paljastuttua varsinaisesti riemusta kilju, vaan paiskaa Bridgetille mykkänä luurin korvaan.) 

Nyt siis elokuva tuleekin mitä ilmeisemmin perustumaan alkuperäisidean sijaan Mad About the Boyhin. Britanniassa arvellaan kuitenkin, että elokuvaa aletaan kuvata vasta ensi vuonna. Hugh Grantin lisäksi myös Colin Firthin huhutaan olevan elokuvassa, joten Mr Darcy on mukana ilmeisesti ainakin takaumissa sitten…

Britannian sanomalehdissä Mr Darcyn kuolemasta puhutaan jo yhtenä kirjallisuuden suurimmista tragedioista ja toivotaan tämän herättämistä henkiin vanhan kunnon Dallas -sarjan Bobbyn tyyliin (”Se olikin vain unta…”)

Harmikseni eksyin juuri äsken NY Daily Newsin sivuille, joissa paljastettin Mad About the Boysta oikeastaan aivan kaikki.  Alkaen siitä, miten Mark Darcy kuoli (eikö tämän pitänyt muka selvitä vasta kirjasta eikä piiruakaan ennen?!), päättyen siihen, miten kolmas osa loppuu. Aaaargh, harmitukselleni ei ole sanoja.

Lupaan pyhästi pysytellä kirjan ilmestymiseen asti poissa juonipaljastuksia sisältäviltä sivuilta. Se on vain kovin vaikeaa, jos spoilereista ei varoiteta etukäteen. 

Bridget Jones -laskurissa päiviä: 7

BJ-faktoja: 3 (loput huhuja)

Juonipaljastuksia blogissa: 0

Bloggajalle nydailynews.com -sivustolta vahingossa paljastuneita spoilereita: Nyyh, aivan liian monta 🙁

Pettymyksen määrä: ääretön

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *