Nenäliinat esiin! Uudessa kirjassa Bridget Jones on… Noh,lue juttu, jos haluat tietää! (Huom. sisältää MEGAspoilerin)

Britanniassa paljastettiin jokin aika sitten ensi viikolla ilmestyvään Bridget Jonesin kolmanteen osaan liittyvä MEGAspoileri… Hyppää siis näiden seuraavien faktojen / spoilerien yli, jos et halua tietää asiasta enempää…

Uudessa kirjassa Bridget Jones on siis leski! Hän meni rakkaan Mark Darcynsa kanssa naimisiin ja sai tämän kanssa kaksi lasta, Mabelin (5 v) ja Billyn (8 v) Darcy on kuitenkin mukana enää muistoissa, sillä hän on menehtynyt 5 vuotta aiemmin. Miten? Se selviää vasta kirjassa.

Tästä voinee päätellä, että kirjan nimi, Mad About the Boy, viittaaneekin siis Bridget Jonesiin uusimpaan poikaystävään, 30- vuotiaaseen Roxteriin, jonka tämä tapaa Twitterissä. Bridget itse on tarinassa 51 -vuotias. (Bridgetin kuusikymppisiään viettävä ystävä lupaa kirjassa ystävällisesti hankkia synttärijuhliinsa Roxteria varten pomppulinnan. Täytyyhän siellä lapsillekin jotain tekemistä olla…)

Mitä mieltä olette tästä tuoreimmasta juonipaljastuksesta? Odotitteko / Toivoitteko Mark Darcyn olevan mukana? Britanniassa fanit ovat järkyttyneitä…

Bridget Jones -laskurissa tasan 10 päivää !!! Mad About the Boy ilmestyy 10.10. 2013

Sen kunniaksi 10 faktaa, jotka uudesta kirjasta tiedämme:

– BJ on leski, jonka Mark Darcy on menehtynyt 5 vuotta aikaisemmin

– Lapset Mabel (5 v) ja Billy (8v) on nimetty Bodenin muotikatalogin mekkotyylien mukaan (Boden on lempinettikauppani, joten olen tästä faktasta erityisen innoissani)

– Daniel Cleaver on edelleen mukana, vielä irstaampana kuin aiemmin. Hän kyselee edelleen jatkuvasta Bridgetin pöksyistä, joiden mallia ei tosin ole vielä paljastettu. Erityisesti väri kiinnostaa herraa tällä kertaa.

– BJ on nyt 51 -vuotias kotiäiti, joka lukee nyt parisuhdeoppaiden sijaan lastenhoito-oppaita, kuten Pamela Druckermanin kirjaa Kuinka kasvattaa bébé.

Kommentit (3)
  1. Aika raju veto, arvostan! Ja toki kaipaan Mark Darcyä, tuota vanhaa jäykistelijää.

  2. Niin minäkin 🙂 Mutta ei enää Mark Darcya, nyyh…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *