E niin kuin Edinburgh, F niin kuin flunssa, H niin kuin Himoshoppaaja-arvonnan voittaja…

Edinburgh Royal Milen jouluportti pieni.jpg

                                                      Jouluvalot Edinburghin malliin

Heippatirallaa – tai pitäisikö sanoa heibbadirallaa – sillä duolda buheeni lähiddä dällä hedgellä guulosdaa. Kaameassa flunssassa olen ollut viime ajat. Se iski heti tapaninpäivänä – kenties ihanan Edinburghin-matkamme tuliaisina. Reissulta palasimme jouluaattoa edeltävänä yönä. Skotlannissa oli pari päivää ennen joulua asteita mukavat +15 C, mutta koska siellä myös sataa ja tuulee aina, upposivat jalat tälläkin kertaa vesilätäkköön  – useita kertoja. 

Ja koska kastuminen ensin kaatosateessa läpimäräksi, ja hyppiminen heti perään hullun lailla nuoruutensa lempibändin keikalla ei ehkä ole maailman suositeltavin yhdistelmä, ei varmaankaaan ole ihan hirveän suuri ihme, että lopputuloksena oli garmiwa flundssa. (Mutta oli se kyllä sen väärti. Se keikka nimittäin.)

Sairastaminenkin oli Edinburghissa ihan mukavaa. Peittojen alla oli kiva loikoilla, kun telkkarista tuli tuutin täydeltä jouluohjelmaa. Yhdeltä kanavalta tuli putkeen pelkkiä jouluelokuvia. Uskon myös vakaasti, että flundssan baranebista edisti huomaddavasdi candy cane -kaakao. Ja joulukupppikakut. 

 

joulukuppikakut pienempi.jpg

 

Budda asiaan. Nolottaa ja aivan kerta kaikkisesti hävettää, että edellä mainituista syistä pääsen ilmoittamaan Himoshoppaaja-kilpailun voittajan vasta nyt. 

Arvonta suoritettiin heittämällä noppaa, ja sen (arvonnan, ei nopan – tai siis juu, nopankin, tietysti) puolueettomana valvojana toimi siippa. (Siis minun siippani, ei jonkun toisen siippa). Arvonnan voitti nimimerkki Mmmaria! Ruhtinaallisesti onnea voittajalle! Voisitko ilmoittaa yhteystietosi blogini sähköpostiosoitteeseen mahdollisimman pian, niin saisin kirjan sinulle postiin? 

 

 Tyylikkäänä shoppailemaan.jpg

                                                         Tyylikkäänä shoppailemaan!

 

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *