Kadonnutta vyötäröä etsimässä - kirjabloggaaja päiväleffassa

Tuli käytyä pitkästä aikaa päiväleffassa.

Tuli lähdettyä sinne vähän kiireessä.

Tuli vedettyä ennen lähtöä päälle ensimmäinen paita, joka käteen osui. Se oli hieno, Edinburghin muotokuvagalleriasta ostettu t-paita, jota komistaa Peter Capaldin kuva. Tiedätehän Capaldin? Hän on paitsi 12. Doctor Who, esiintynyt myös monessa muussa brttisarjassa ja -elokuvassa.

Tuli oivallettua, että t-paidassa oli pieni ongelma. Capaldi sijoittuu siinä juuri rintavarustukseni päälle. Ja koska näyttelijä poseeraa paidassa kädet levällään, hän näyttää siltä kuin esittelisi rintavarustustani. 

Tuli vedettyä neuletakki pikaisesti Capaldin päälle. 

Tuli rynnättyä leffaan. Sitä ennen ehdin kuitenkin ostaa mukaan popcornia. 

Tuli todettua jälleen kerran, miten karmivaa on syödä popcornia silloin, kun leffassa on muuten aivan hiljaista. Sitä odottaa kuumeisesti meluisampaa hetkeä. Sitten pikainen ROUSK ROUSK ROUSK. Hiljaisen hetken koittaessa yrittää itsekin olla hiljaa. Jos on popcorn suussa, se lilluu siellä ja kastuu ällötävävän lötköksi. Jokainen ROUSK kuulostaa leijonan mylvinnältä.

Tuli huomattua siinä istuessa, etttä vatsa on kesän aikana päässyt jotenkin paisumaan. 

Tuli oivallettua, että suuri vatsa on kuitenkin leffassa äärettömän hyödyllinen. Vatsakumpu toimii oivana tarjottimena popcornrasialle. Suosittelen lämpimästi,jos sattuu tällaisen vatsanseudun omaamaan. Peter Capaldikin pystyi seuraamaan leffaa rasian takaa, luulen.

Tuli käytyä leffan jälkeen kahvilla.

Tuli kuultua mitä viereisen pöydän naiset puhuivat nähdessään minun punkeamiseni tuolille.

"On se jännä, miten joillain kasvaa toi vatsa".

 

 

Kuvataitelija John Byrnen näkemys näyttelijä Peter Capaldista.Hieno maalaus on ikuistettu teepaidan lisäksi moniin muihinkin tuotteisiin,joiden tarkoituksena on kerätä varoja Skotlannin kansallisgallerioille.                        

Kommentit

HPöllö (Ei varmistettu) https://helvetinpollo.blogspot.fi/

Tuollaisina hetkinä pitäisi olla mukana joku, jolla on rohkeutta todeta yhtä kovalla äänellä esim. "On se jännä, miten toisilta on unohtunut hyvät tavat tai ei ole niitä koskaan ollutkaan" tai "On se jännä, miten jotkut kuvittelee, että niillä on oikeus arvostella muiden ulkonäköä ääneen missä ja milloin tahansa, oletko huomannut?"

Oliko muuten hyvä leffa?

PS. Capaldi osui just hyvään kohtaan ;)

Loistava bisnesidea! :) Mä kyllä yleensä kommentoin just jotain tuon tyyppistä. Nyt mua jotenkin oikeasti nauratti tuon tilanteen absurdius. Kun en kai mä nyt mikään ladonovi sentään ole, ja vaikka olisinkin, niin eihän se tosiaan kenellekään kuuluisi. Niinpä päätin kokeilla vähän erilaista tapaa. Päätin olla kuin en olisi heidän kommenttiaan kuullutkaan.

Mieheni oli tässä vaiheessa littynyt kahviseuraksi, mutta istui pöytään juuri tuon kommentin jälkeen, eli ei ehtinyt sitä kuulla. Ryhdyin sitten hänelle erittäin kovaan ääneen kehumaan leivosta, jota söin (kas kun oli tullut sellainenkin ostettua, kamalaa, eikö?), tyyliin: "Mmmmm, tää leivos on ihan SAIRAAAAAAN hyvää!" Sitten imeskelin lusikkaa siinä pitkään ja hartaasti, vilkaisemattakaan niihin naisiin. Sitten jatkoin tyyliin "tää kinuskikastike on ihan järjettömän hyvää, siis VAU!" jne jne, koko ajan vaan mieheeni silmiin tuijotellen, ihan kuin niitä naisia ei olisi ollut olemassakaan. Mieskin tykkäsi leivoksesta kovasti, joten hänkin kehui sitä kovasti :). Jatkoin tyyliin "pitää ehdottomasti ottaa tällainen toinenkin kerta!" Sitten käytiin läpi kaikki leivokset, joita ollaan aiemmin siinä paikassa syöty, koko ajan vaan toisiimme tuijotellen :D  Kun ne naiset tajusivat, ettei niiden kommentilla ollut mitään vaikutusta (tai että en olisi sitä edes kuullut), ne mykistyivät ensin ja alkoivat sitten itse puhua jostain ihan muusta Lähtiessä oli valitettavasti pakko kulkea heidän pöytänsä ohi. Silloin hymyilin heille säteilevästi. :) 

Ai niin, leffa oli ihan ok, se oli se "Todella upeeta". Vähän laimeaksi jäi sarjaan verrattuna, mutta kyllä sillä ihan hetkensä oli.

eltsu (Ei varmistettu)

Haha, mä olisin mennyt siihen varmaan sanomaan "you talkin to me", ja pieni hullunkiilto silmiin à la Robert DeNiro Taksikuskissa :D. Eiköhän olisi eukko laputtanut karkuun saman tien.

Sheila (Ei varmistettu)

Tästä jutusta saa käsityksen, että kirjoittaja olisi melko pulska kun "vatsakumpu toimii oivana tarjottimena popcornrasialle". Taitaapa olla aika lailla "kieli poskessa" kirjoitettu...
Tyyli on erittäin hauska.

Kiitos! :) Kieli leivoksessa ainakin.... 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.