Koirien lukupiiri ja muita viikonloppuvinkkejä kirjallisuuden ystäville

Jos viikonloppusuunnitelmat ovat vielä auki, tässä muutama viime hetken vinkki:

  • Pidätkö kirjoista? Hyvä. Entä teatterista? Aina parempi! Jos lisäksi rakastat koiria, tänään tarjoutuu pääkaupunkiseudulla harvinainen tilaisuus päästä mukaan esitykseen, jossa luetaan kirjallisuutta koirille. Ihan mistä tahansa kirjoista ei ole kyse, vaan hauvoille luetaan tietenkin koiria käsittelevää kirjallisuutta. Karvaturreille voi siis lukea esimerkiksi Kafkaa (Erään koiran keskustelu) tai Cervantesia (Koirien keskustelu). Viipyä voi vaikka aamuun asti, yön voi pötkötellä koirien kanssa patjoilla. Kuulijakuntana on löytökoira Kolja, amerikanakita Maranello ja shetlanninpaimenkoira Tessa. Aivan mainiolta kuulostavan tapahtuman ”Kronopolitiikkaa koirien ja kasvien kanssa” järjestää Esitystaiteen keskus. Tapahtuma alkaa 19.30.

 

  • Kirjojen ystäviä hemmotellaan viikonloppuna toden teolla. Kansallismuseo järjestää nimittäin kirjakirppiksen, jossa myydään eri museoiden valikoimista poistuvia kirjoja. Kirppis on avoinna perjantaista sunnuntaihin klo 11 – 17.

 

  • Sunnuntaina voi sitten käydä tekemässä löytöjä HYY:n leffakirppiksellä Uudella ylioppilastalolla, jossa on myynnissä niin vanhoja leffoja, kasetteja, julisteita kuin kirjojakin. Avoinna su 14 – 16.

 

1132810885-558.jpg

                                                                       Voisko joku lukea mulle Harry Potteria ?

Kuva: Photorack

kulttuuri suosittelen kirjat hopsoa
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *