Turun kirjamessut 2017 alkavat ja kirjabloggaajaa jännittää – lue miksi!

Turun kirjamessut 2017 alkavat tänään perjantaina 6.10! Omat fiilikseni ovat ”osastoa jännittää ja niin pois päin” . Sunnuntaina messuilla vierailee nimittäin kaksi suurta idoliani, Neumann ja Martti Syrjä!

Neumann on paikalla kertomassa Salla Narazenkon kirjoittamasta elämäkertateoksesta Neumann – Dingo-kipparin lokikirja. Teoksen virallinen julkaisupäivä on 13.10.  Salaisesti toki toivon, että kirjaa olisi saatavilla jo messuilla…

Martti Syrjä on paikalla Mikko Saarelan kanssa kertomassa Eppu Normaalin biisien sanoituksista ja sanoittamisesta. Bändiltä ilmestyi eilen Kaikki sanat -niminen kirja, joka sisältää Eppu Normaalin kaikkien biisien kaikki sanat julkaisemisjärjestyksessä. Tällaisesta kirjasta olen haaveillut jo vuosia.

Näiden miesten esiintyminen kirjamessuilla – ja vieläpä peräkkäin – on todella harvinaista herkkua ja itselleni kutakuinkin haaveiden täyttymys.

 (Kauhu)visioissani tapahtuu kuitenkin jotain tämänkaltaista: törmään tungoksessa Martti Syrjään, joudun jännityksestä paniikkiin, sotkeudun jalkoihini ja pudotan uunituoreen Kaikki sanat- kirjan laulajan varpaille. Yritän pyytää anteeksi, mutta puhekykyni katoaa salaperäisesti. Syrjän takaa ilmestyy Neumann, joka tulee katsomaan, että mikäs hässäkkä täällä on menossa. Neumannin nähdessäni pyörryn hänen jaloilleen. Kun virkoan ja tajuan mitä on tapahtunut, pyörryn uudestaan. Niih. Tai sitten kaadan kahvikupin jomman kumman päälle. Ehkä molempien. 

Ketä esiintyjää sinä odotat eniten?

 

Von Bär ja bloggaajapassi (2).jpg

 

Turun kirjamessut 6 – 8.10. 2017

sunnuntaina

Pertti Neumann, haastattelijana Salla Nazarenko

15.40 – 16.00 Auditorio

Martti Syrjä ja Mikko Saarela, haastattelijana Esa Silander

16.20 – 16.40 Agricola A-halli

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *