Eilisen uutisia: Bruce Springsteenin omaelämäkerta suomeksi jo syyskuussa!

 

Pyöryttävän ihanaa. Eilen Bruce Springsteen ilmoitti julkaisevansa OMAELÄMÄKERTANSA tämän vuoden syyskuussa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *pyörtyy lattialle, virkoaa sitten* Heti perään iki-ihana Otava tiedotti kirjan suomennoksen ilmestyvän samana päivänä eli 27.9 Ilkka Rekiaron käännöksenä. *pyörtyy uudestaan*

Suurimmalle osalle faneista sekä kirja- ja musiikki-ihmisistä tämä on tietenkin jo ihan kirjaimellisesti eilisen uutisia, mutta pakkohan tätä oli päästä omassakin blogissa hehkuttamaan, sillä niin tärkeästä asiasta on kysymys.

Pomo on kirjoittanut Born to Run -nimistä omaelämäkertaansa kaikessa hiljaisuudessa vuodesta 2009. Kirjan kustannusoikeudet on tässä vaiheessa myyty jo yhdeksään maahan.

IIK IIIK IIK! Monelle fanille Pomon omaelämäkerta on aika lähellä unelmien täyttymystä. Hienompaa kuin päästä lukemaan Brucen omia ajatuksia elämästään olisi vain se, että pääsisi jälleen kerran häneen konserttiinsa, minkä puolestaan kruunaisi vain se, että pääsisi tanssimaan hänen kanssaan lavalle. Jälkimmäisestä olen unelmoinut ”vain” lapsesta saakka. Kun näin Dancing in the Darkin videon ensimmäisen kerran, olin täysin myyty. Siinä Pomo nostaa yleistöstä nuoren tytön tanssimaan kanssaan. Voi sitä pettymystä, kun myöhemmin selvisi, että kohtaus olikin lavastettu, ja että tyttö olikin sittemmin Frendit– sarjan Monicana mainetta niittänyt näyttelijä Courtney Cox.

Mutta kuten kaikki Pomon keikoilla olleet tai niitä vaikkapa taltiointeina katsoneet tietävät, vahinko on korjattu vuosikymmenien mittaan moninkertaisesti, ja tätä nykyä laulaja nostaa aina jonkun onnekkaan naisen kanssaan tanssimaan biisin aikana. Naisten ikähaarukka onkin sitten vaihdellut pikkutytöistä eläkeläisiin. 

Bruce Springsteen on tällä hetkellä jälleen maailmankiertueella, mutta ei ole näillä näkymin tulossa Suomeen. Koko eilinen aamu meni siinä, kun yritin saada meille lippuja Dublinin-konserttiin. Kerran sainkin ne jo varaukseen, mutta sitten jotain meni pieleen, ja kun seuraavan kerran pääsin läpi, keikka oli – tietysti – myyty loppuun *itkee katkerana*. Niin että kuinkas saataisiin Pomo taas Suomeen? Miten, miten, miten? Kaikki neuvot otetaan ilolla vastaan. Twitterissä meillä on jo kirjailija Andy Millerin kanssa kova yritys päällä saada Bruce sekä Suomeen että Englantiin. Jos kukaan keksii mitään toimivampaa keinoa, kerrottehan kommenttikentässä! *anelee epätoivoisena*

Ja jos jostain syystä ette tiedä, miten käsittämättömän ihana ja hieno tunnelma Bruce Springsteenin konserteissa on – ja miten ihanaa hänen kanssaan olisi tanssia minkä ikäisenä hyvänsä – niin tässä pienet tyylinäytteet laulajan tämän vuoden Pohjois-Amerikan-kiertueelta. Konserteissa on tapana, että fanit ovat rustailleet biisitoiveitaan mitä näyttävämpiin kyltteihin. Mitä persoonallisempi toive, sitä todennäköisemmin se toteutetaan. Alla olevassa videossa torontolainen fani on kirjoittanut kylttiinsä ”tanssisitko 88-vuotiaan äitini kanssa?” Ja kuinkas sitten käykään….

https://www.youtube.com/embed/S30TKM8XKvI” width=”560″>

Tässä vielä toinen maistiainen New Jerseyn konsertista, jota katsoessa hyvä mieli on taattu! 

Kommentit (5)
  1. Tuo pittää ehottomasti lukea, ja englanninkielisenä – vaikka en muuten lue vapaalla muuta kuin S. Kingiä 😀

  2. Se on aina niin hermoja raastavaa, kun Bruce tulee keikalle. Ensin se jännitys, että saako lippuja ja mitä jos ei saakaan… ja jos saa kenttäpaikat, niin mitä jos ei olekaan ajoissa portilla ja päätyykin jonnekin keskelle tai taakse eikä eteen… Voin kyllä kuvitella, miltä on tuntunut kun jo hallussa olleet liput ovatkin haihtuneet digiavaruuteen silmien edessä. = (

    1. No niin just!!!!! Nyt sitten hysteerisenä kyttään, josko uusia konserttipaikkoja ilmaantuisi, mutta vielä ei ole näkynyt. Nyyh. Toivottavasti sitä nyt yritetään Suomeen edes houkutella??? En kyllä tiedä missä se voisi täällä esiintyä kun Olympiastadion on remontissa. Toisaalta, Tampereen ja Turun keikoillakin oli ihan mahtava fiilis ja se vaikutti viihtyvän, vaikka pienempiä paikkoja olivatkin. Voi kun se tulis, voi kun voi kun….  

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *