H-hetki on täällä! Uusin Himoshoppaaja-kirja ilmestyi – paitsi Suomessa

Shopaholic to the stars random house.jpg

Iki-ihana Becky Brandon, o.s. Bloomwood, on palannut! Tänään ilmestyi nimittäin Sophie Kinsellan Himoshoppaaja-sarjan hartaasti odotettu seitsemäs osa, Shopaholic to the Stars.

Monen Himoshoppaaja-fanin tavoin odotin tätä päivää kuin Cath Kidstonin uutta käsilaukkua. Tajusin kyllä, että mahdollisuudet saada kirja käsiini jo tänään täällä Suomessa olivat häviävän pienet. Harkitsin siis kirjan tilaamista Amazonista tai muulta netistä. Jätin tilaamisen sikseen, koska Akateemisesta kirjakaupasta arvelivat, että Kinsellan uutuuden kyllä pitäisi ehtiä myymälään julkaisupäivään mennessä. Intopiukeana punkesin tänään kirjakauppaan. Mutta voi lässähtänyt kuppikakku – eihän kirja ollut vielä myymälässä päinkään. Ehtii sinne kuulemma varmuudella vasta tiistaiksi. *nyyh*

 Päätin sitten kokeilla onneani vielä toisen suuren kirjakauppaketjun myymälässä. Vastaus oli tämä: ”Siis mikä kirja? En ole kuullutkaan sellaisesta. Ei meidän tiedostostamme löydy sellaista. Ai löytyy sittenkin. On sitä tilattu tänne yksi kappale. Tulee parin viikon päästä.” YKSI kappale???! Parin viikon päästä? What??! 

Koska tämäkään ei riittänyt minulle, kipitin sitten vielä kolmanteen kirjakauppaan (kyllä, olen kovapäinen). Nenäänsä nyrpistelevä myyjä oli tukehtua ylimielisyyteensä kuullessaan kysymykseni. ”Siis ilmestyykö se muka vieläkin?” (No kyllä ilmestyy. Juuri tänään ilmestyi.)

Että näin. Ihan kiva. Ei onneksi yhtään ota päähän. Tajuanhan minä, ettei chick litillä ole Suomessa minkäänlaista arvostusta. Mutta onhan se silti jännä, että kirja, jonka ilmestymistä muualla maailmassa odotetaan niin suurella innolla, että sen ympärille järjestetään vaikka minkälaista unelmatapahtumaa kirjailijan kanssa lounastamisesta tämän kanssa vietettävään SPA PÄIVÄÄN, on Suomessa niin odotettu, että sitä tilataan kirjakauppaan kokonaista yksi kipale. (Eivätkä kyseisen kirjakaupan myyjät olleet edes kuulleet koko kirjasta mitään. Ou jee.)

Nyt ei auta siis muu kuin kärvistellä ensi viikoon ja rynnätä silloin uudella innolla Akateemiseen, koska eihän tuo kirja minulle sen nopeammin enää postitsekaan ehtisi. 

 Himoshoppaajan suomennosta joutuu odottamaan vieläkin pidempään. Tammesta kerrotaan, että Himoshoppaaja tähtien tiellä ilmestyy vasta kesäkuussa 2015.

 

Mitä arvelet, mistä johtuu Himoshoppaaja-sarjan pieni suosio Suomessa?

Kärsikö Himoshoppaaja liikaa kököstä elokuvaversiosta?

Vai mistä voi johtua se, että Shopaholic to the Starsia on tilattu tänne niin vähän? *edelleen järkyttynyt*

P.S. Ei paniikkia, Akateemisessa kirjakaupassa luvattiin, että sinne kirjaa on kyllä tulossa runsaasti. Kunhan vaan jaksaisi odottaa sinne ensi viikkoon…

Kuva: Random House (Shopaholic to the Starsin amerikkalaisen painoksen kansi, ilmestyy lokakuussa)

Kommentit (6)
 1. Ainakin täällä sanoivat Suomalaisessa (johon sitä oli tilattu se kuuluisa YKSI kappale, huoh), että tilaamalla onnistuu, joten peukut pystyyn että saat sen mahdollisimman pian! 😉 Myös Adlibriksestä saa melko nopealla toimitusajalla, kannattaa vilkaista :). 

 2. Eksyin selailemaan sun blogia ja ihanaa löytää joku toinenkin joka pitää Kinsellan kirjoista. Plus muusta chick-litistä. En edes tiedä uskallanko mennä kysymään omasta kirjakaupastani tuota kirjaa. Viimeksi kun kysyin Wedding Night kirjaa, minua katsottiin pitkään. Kyllä, sellainen on ilmestynyt ja haluan sen.

  Oletko jo saanut uuden himoshoppaajan käsiisi? 🙂 Ja tuo sun kirjahylly näyttää ihan samalta kun mullakin. 😀

  1. Voi miten ihanaa löytää sielunsisar ;)! Kiitos kovasti kommentistasi ja siitä, että löysit blogiini!! On oikeasti ihan hillittömän vaikea tajuta, MIKSI Kinsellan kirjojen kysely saa niin paheksuvia / pitkiä katseita…!!

   Himoshoppaajan sain vihdoin ja viimein käsiini lukuisten turhien reissujen ja kyselyjen jälkeen niin, että hiippailin sitten seuraavalla viikolla etsiskelemään sitä uudestaan myymälään… ja sieltähän se vihdoin viimein löytyi. Mutta kas, sitä oli vain 3 kappaletta! En sitten tiedä, oliko ne luvatut 30 kpl myyty salamannopeasti, vai olivatko vielä jossain varastossa. Tempaisin siis heti yhden mukaani. Yllättävää muuten, että tämä oli semmoinen iso pehmeäkantinen (jotenkin olin kuvitellut, että olisi kovakantinen). Hyppelin suunnilleen riemusta kiljuen kotiin. Pari päivää myöhemmin tuli Hullujen Päivien esite kotiin… ja sieltähän tämä uusin Himoshoppaaja löytyi aika muikealla tarjoushinnalla! On siis Hullujen Pävien tarjouksessa lauantaina (vink, vink, jos sinne asti jaksaa odottaa… itse en olisi jaksanut! 😉 ). 

   Nyt olen kirjassa menossa noin puolessa välissä ja pakko sanoa, että ihan taattua Beckyä on! Mukana ovat Beckyn lisäksi tietysti myös Suze, Tarkie, Luke ja Minnie. Sekä liuta Hollywood-julkkiksia, joita Becky joko näkee tai kuvittelee näkevänsä ;). Eli ihan huippulaatua on ja ihan hirveältä tuntuu jo tässä vaihesssa, että kohta kirja taas loppuu. 

   Blogistani on muuten tulossa nyt syksyllä erittäin chick lit-painoitteinen, kun uutuuksia on tulossa niin monelta menestyskirjailijalta. Tulethan kurkkaamaan? 😉

   1. Ei vitsit, asun kaupungissa jossa ei ole Stokkaa joten ei ole Akateemista. Täytyy käydä kyselemässä jos saisin tilattua sen Suomalaiseen. Voin kuvitella, että on aivan mahtava.

    Ja tulen kyllä kurkkimaan tasaisin väliajoin. 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *