Hyvää Joulua ja Ihania Lukuhetkiä!

christmas cupcake hylly.jpg

Ihania lukuhetkiä joulukuusen valossa!

toivottelee muuttokiireiden keskeltä 

Iris ihmemaassa

Tässä vielä viime hetken vinkit jouluisia lukuhetkiä varten:

Cleveland Amory: Kissa, joka tuli jouluksi kotiin

Ruth oli yrittänyt pyydystää tiettyä kulkukissaa ainakin kuukauden, mutta vasta nyt kissa päästi ihmisen lähelleen. Se oli täysin heikko ja voipunut, niin laiha että muistutti kummitusta ja niin likainen että sen väriä oli mahdoton päätellä. Lisäksi se näytti kärsivän kovia tuskia. Cleveland Amoryn hyvässä hoidossa rähjäisestä kujakissasta sukeutui mitä persoonallisin kissaseuralainen, jonka kanssa Amory koki monet sähisevät riidat ja yhtä monet hauskat seikkailut New Yorkin ihmis- ja eläinmaailmassa. (takakansiteksti)

Mika Waltari: Joulutarinoita

Mika Waltarin Joulutarinoita on kokoelma, joka antaa persoonallisen kuvan Waltarin kehityksestä kirjailijana. Nämä tarinat hän kirjoitti eri joululehtiin vuosikymmenten varrella.Tarinoiden aiheet vaihtelevat taiteilijaelämästä kotipiirin tapahtumiin, rintamamiesten mietteistä lasten maailmaan. Kirjailijan joulu, Maan viisaus, Kotiinpaluu, Hentomielinen mies, Tyttö katsoi äitiään, Insinööri Jalovaaran uskomaton seikkailu ja muut kertomukset ovat satuja aikuisille ja lapsille. Niistä kuvastuvat Waltarin herkkyys, hiljainen huumori ja elämänviisaus.Kirjan joulutunnelmaa täydentävät Suomen taiteen kultakauden etevimpien taiteilijoiden talvimaisemat. (takakansiteksti)

 

Patrick McDonnell: A Shtinky Little Christmas

Pikkuinen Haisu eksyy aivan joulun alla. Jalo ja Katti lähtevät etsimään uutta ystäväänsä hirmuisaan lumipyryyn. Tilanne vaikuttaa jo huolestuttavalta, mutta onneksi hangen keskellä tarpoo tutun näköinen punapukuinen mies…

 

sthinky suuri.jpg

Kuva: www.andrewsmcneel.com

kulttuuri suosittelen kirjat ajattelin-tanaan
Kommentit (2)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *