Iih ja ooh! Rob Lowen omaelämäkerta saa jatkoa! *kirjabloggaaja tukehtuu kahviinsa*

rob lowe.jpg

                               Kuva: Simon and Schuster

Iih! Ooh! Sain syyn julkaista ikikomean Rob Lowen kuvan blogissani! Jee! Sain nimittäin juuri tietää, että Rob Lowen iki-ihana omaeläkerta Stories I Only Tell My Friends saa jatkoa! 

Kahvi meinasi tosin mennä pahemman kerran väärään kurkkuun, kun näin kirjan kansikuvan. Se ei ole tietysti mikään ihme, mies kun ei varsinaisesti näkökenttää pilaa. Kahviin tukehtumisen syynä oli tällä kertaa kuitenkin kirjan nimi: Love Life

Mielessä pyöri villejä ajatuksia. Oliko naisia aikoinaan kasoittain kaatanut kasarikönsikäs kirjoittanut ihmissuhdeoppaan? Oliko vauhdikkaanlaisesta elämäntyylistään kuulu ex-hulivili päättänyt ryhtyä uudeksi Dr Philiksi ja paljastaa lukijoille toimivan rakkauselämän salaisuuden

Niin Monacon prinsessan, Madonnan, Winona Ryderin kuin Hugh Hefnerin puputyttöjenkin kanssa aikoinaan pelehtineellä näyttelijällä voisi kieltämättä olla aiheesta jos jonkinmoista vinkkiä, mutta tuota… jos ei nyt kuitenkaan?

Sain juotua kahvini rauhassa, kun paljastui, ettei Lowe pyri parisuhdeterapeutiksi tai jaa vinkkejä, vaan terapoi kirjassa lähinnä itseään. Eli kyseessä on tosiaan jatko-osa Rob Lowen parin vuoden takaiselle bestseller-omaelämäkerralle. Edeltäjänsä tavoin kakkososakin on kuulemma hauska, lämmin ja raadollisen totuudenmukainen. Eli juuri sellainen, ettei sitä malta odottaa!

Rob Lowe: Love Life (Simon and Schuster, 2014) ilmestyy 10. huhtikuuta. Watch this space. 

 

 

Kommentit (2)
  1. Ooooooh Rob. vie jalat alta vielakin. Ma en ole lukenut koko elamankertaa, pitaisikohan pyytaa molemmat synttarilahjasksi?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *