Tuhat ja yksi kirjaa -blogin tiistaitunnustuksia

too fond of books suklaa pieni.jpg  Kuva: irisihmemaassa (Kirjabloggaaja pahoittelee kuvan huonoa laatua, mutta tunnustaa syöneensä suklaalevyn ennen kuin ehti ottaa siitä paremman kuvan.) 

Muita tiistaitunnustuksia:

 • Pitkää elokuvaa ei kannata ryhtyä katsomaan myöhään arki-iltana. Ei vaikka elokuva olisi Steven Spielbergin Lincoln. Ei vaikka sen pääosassa olisi maailmankaikkeuden lahjakkaimpiin kuuluva näyttelijä Daniel Day-Lewis. Voi nimittäin olla, että seuraavana päivänä vähän väsyttää. Voi olla, ettei seuraavasta päivästä tule silloin yhtään mitään.
 • Jos mies ei innostu kello 00.30 keskustelemaan syvällisesti Yhdysvaltain perustuslain 13. lisäyksestä tai siitä miten valtavan viisas mies Abraham Lincoln oli, ei kannata hermostua. Voi olla, että hänkin on siihen aikaan jo aika väsynyt. (Aviomies, ei Lincoln.) 
 • Uni, jossa pääsee avustajaksi Buckinghamin palatsiin ja jossa kuningatar Elisabet kysyy haluaisitko kupillisen teetä (’would you like to have a cup of tea, my dear?’) ei välttämättä ole enneuni. Etenkään jos unessa pääsee avustajaksi prinsessa Dianan toisiin häihin. 
 • Enneuni ei ole myöskään välttämättä se, jossa pääsee ravintolassa istumaan samaan pöytään Colin Firthin ja Hugh Grantin kanssa. Mikä on ehkä hyvä asia, sillä Colin Firth hermostui unessa kirjabloggaajan ’huonoon käytökseen’ niin, että marssi vaimonsa kanssa ravintolasta ulos kesken illallisen. Enkä minä tehnyt muuta kuin totesin tarjoilijalle, ettei katkarapucocktail ole jälkiruoka. Höh.
 • Lokakuu on ollut aikamoista aikaa Sophie Kinsella -faneille… Ensi viikon torstaina (22.10) ilmestyy Himoshoppaajan uusin osa, Shopaholic to the Rescue ja eilen…
 • postissa saapui jotain aivan ihanaa, eli Sophie Kinsellan hartaasti odottamani kirja Kadonnut.Audrey! Otavalle tuhannet kiitokset arvostelukappaleesta! Olin odotellut kiihkeästi lokakuun loppua, jolloin kirjan suomennoksen oli alunperin tarkoitus ilmestyä. Mutta voi kaatunut kahvikuppini sentään, teos olikin kaupoissa jo viime torstaina (syvä huokaus). Tunnustan, että Kinsellan suurena fanina olisin toki halunnut olla ensimmäisten suomalaisten bloggaajien joukossa kirjoittamassa hänen ensimmäisestä nuortenkirjastaan. Mutta ei se mitään. Ryhdyn lukemaan kirjaa pikavauhdilla ja postaan arvostelun mahdollisimman pian. Alun perusteella vaikuttaa erittäin lupaavalta. (Se Kinsellan kirja siis, en minä nyt sentään tässä omia arvostelujani kehu *punastuu*
 • Kirja-arvosteluani ennen on kuitenkin luvassa aivan ihana (vai pitäisikö sanoa ihku, kun kyseessä nuorisokirja?)  Kadonnut.Audrey -kirjaan liittyvä yllätys teille, blogini lukijat! (Vinkki: jos haluat tietää tarkemmin mistä on kyse, kannattaa tulla kurkkaamaan blogiani uudestaan lähipäivinä!)

 

Kommentit (4)
 1. Unet kertovat tärkeitä asioita, joita emme tiedä hereillä ollessamme 🙂

  1. Niinpä 🙂 Tosin näiden kyseisten unien kertomat asiat taitavat kertoa aika selkeitä juttuja 😉 Sitä en tosin tiedä mistä kertoo se, että Buckinghamin palatsi -unesta olen eniten haikaillut ihanaa teekuppia, josta Elisabet teetä tarjosi :D. Toivoin kovasti eilen illalla, että pääsisin jotenkin palaamaan tuohon uneen takaisin, mutta ei valitettavasti onnistunut. (Jotkut kai pystyvät jotenkin ”ohjailemaan” omia uniaan, itseltä ei onnistu moinen). 

 2. Mikään uni, jossa on Colin Firth, ei voi olla huono.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *