Tuhat ja yksi kirjaa is back!

things I need to survive Tuhat ja yksi kirjaa.jpg

                                                                      kuva: irisihmemaassa

Hellurei ja hellät tunteet! *toivoo keksivänsä persoonallisemman aloituksen lukijoita houkutellakseen, ei keksi, huokaa raskaasti, päättää silti jatkaa kirjoittamista*

Tuhat ja yksi kirjaa -blogi on palannut kesälomilta! Loman aikana kolusin Lontoon lukuisia ihania kirjakauppoja ja palasin kera lukuisten hillittömän ihanien kirjojen, joita tulen teille syksyn mittaan esittelemään. Koska kirjat olivat suurimmaksi osaksi uutuuksia ja niitä tuli haalittua kröhöm, todella lukuisia, ei matkalaukku lopulta meinannut mennä kiinni ja siitä tuli ylipainoinen. Onneksi oli mies matkassa mukana. Hänet saattoi laittaa istumaan laukun päälle. Sitten se meni kiinni (laukku, ei mies, you understand). Ylipainoon toimenpide ei kuitenkaan valitettavasti auttanut. Ei laukun eikä minun. Eikä miehen. (Meille kaikille kolmelle oli jotenkin mystisesti kertynyt lisäpainoa matkan aikana. Laukun minä kyllä ymmärrän: ne kirjat. Mutta minä ja mies? Vihje: itseään ei kannata koskaan punnita matkan jälkeen. Voi masentua.)

Mutta palatakseni blogin aiheeseen: millaisia kirjavinkkejä minulla teille tänä syksynä onkaan!!! En melkein malttaisi paljastaa niitä kaikkia tässä saman tien *vilkaisee vieressään olevaa kirjapinoa silmät sädehtien, pakottaa sormensa irti näppäimistöltä*  mutta tulossa on juttua muun muassa niin alien-chick litistä (Juu, luit oikein. Ei onneksi ihan niin outoa kuin miltä kuulostaa…), Vogue-lehden paljastuksista kuin aivan mahtavista kotimaisista uutuuksista. Ja kuka tietää, kenties alati koheltava kirjabloggaajanne löytää itsensä tänäkin syksynä koheltamasta kirjatilaisuudesta jos toisestakin… Pysykää siis kuulolla!

 

 

 

 

Kommentit (6)
  1. Itsekin huomasin kesällä jossain vaiheessa, että oho, onpas tullut ostettua paljon uusia kirjoja. Ja melkein kaikki jo luettukin. Kirjakauppa kutsuu –> 😀

    1. Juu, kirjoja ei voi koskaan olla liikaa 😉 Onneksi syksyllä ilmestyy taas paljon mielenkiintoisen kuuloisia uutuuksia. 

  2. On täällä jo odotettukin uutta luettavaa :).

    1. Ihana kuulla 🙂 *myhäilee tyytyväisenä* 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *