Jouluvillapaitoja Mr Darcyn ystäville

Lily.fin toimituksen Vastaamme kaikkiin joulusi pulmiin -jutun kommenteissa Pökerryksissä & hämillään -blogin Laurel Wreath toivoi vinkkejä siihen, mistä löytää törkeimmät / upeimmat Mr Darcy -tyyliset jouluvillapaidat. Koska tarkoituksenani oli nyt joulukuussa antaa hyviä Mr Darcy-joululahjavinkkejä joka tapauksessa, niin pakkohan minun oli oitis ongelmaan tartttua!

Se upein jouluvillaneule löytyy tietysti Mr Darcylta itseltään, mutta tässä muutama mielestäni varsin pökerryttävä – tarkoitan siis..ööh…tuota noin… varteen otettava – vaihtoehto, vai mitä tuumaatte näistä?  (Huomaa alla olevan kokonaisuuden tyylikkäästi täydentävä kravatti). 

Marks and Spencer Christmas Moose Head Jumper pieni.jpg

Ylläoleva ihanuus löytyy täältä: www.marksandspencer.com  

Hyvä vaihtoehto on tämäkin:

Mr Darcy reindeer sweater Sweater Store pieni.jpg

Se löytyy täältä: www.thesweaterstore.com

Sweaterstorella on kuulemma valikoimisssaan 25 000 ”karseaa jouluvillaneulepaitaa” (ugly Cristmas sweaters). Valikoimista löytyy myös lukuisia jouluvaloilla varustettuja malleja, kuten esimerkiksi tämä:

Sweater Store Mr Darcy villapaita valoilla.jpg

 

Mitäs sanotte? Pukeudutteko tänä jouluna koko perheen voimin jouluvillapaitoihin à la Mr Darcy (naisille on saatavilla myös kokonaisuuden täydentäviä joululeggingsejä) – vai joutuuko neulepaidan vetämään päälleen vain mies?

Jos palatte halusta tietää mtä tapahtui sille alkuperäiselle, Bridget Jones -leffassa nähdylle villapaitakammotukselle, niin se myytiin huutokaupassa 1900 punnalla vuonna 2001.

P.S. Muita Mr Darcy -joululahjavinkkejä tulossa pian!

 

Kuvat ja ostospaikat: Marks and Spencer, the sweaterstore

Kommentit (4)
  1. HelvetinPöllö
    1.12.2015, 14:34

    Meillä nää ei saanut suurta suosiota, kun kysyin minkä näistä AM haluaisi. Olisi vaan pitänyt itse valita ja pistää pakettiin. Ehkäpä Poika olisi avaramielisempi? Se sentään käyttää eriparisia sukkiakin…

    1. Yllättäen täälläkään ei vaikutettu ihan hirveän innokkailta laittamaan tällaista päälle 😉 (Kravattiversiota tosin pidettiin varsin sähäkkänä). Ehkä AM innostuisi enemmän, jos kerrot, että saatavilla olisi kyllä myös joululauluja soittavia, valaistuja paitoja? 

  2. Ooh, kiitokset tästä kohdennetusta postauksesta! Nuo valaistut paidat on kyllä jotain niin ylittämätöntä 😀

    1. Mahtavaa, että tykkäsit! Nuo paidat kieltämättä tuota, ööh, valaisevat joulun… 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *