Kirjabloggaaja nolona: mikä kansainvälinen kirjapäivä?

dreamstimefree_35527 (1) Bob Perielzen Dreamstime Stock Photo.jpg

Kuva: (c) Bob Denelzen / Dreamstime Stock Photos

Apua. Taidan olla Todella Huono Kirjabloggaaja. En nimittäin tiennyt viime keskiviikon (6.4) olleen UNESCOn Kansainvälinen kirjapäivä

En tietäisi sitä vieläkään, jos en olisi mennyt keittämään itselleni äsken kahvia. (Kyllä,valmiina vihkimään sen voittamani chick lit-mukin vihdoinkin käyttöön). Kauhistuneena huomasin kahvin olevan loppu. Ärtyneenä palasin takaisin tietokoneelle. Jotain piristystä oli keksittävä (maanantait eivät ole vahvimpia puoliani). Niinpä päätin kurkata chick lit-kirjailija Tasmina Perryn nettisivuja, jonka kirjan The Proposal olen juuri aloittanut. Ja voilà – kirjailijan postauksesta selvisi tällainen tapahtuma. 

Joskus kahvin loppumisesta voi siis koitua jotain hyvääkin, sillä nyt kerron UNESCOn kirjapäivästä teille, nolona ja myöhässä, mutta siinä toivossa, ettei joku muukaan olisi siitä vielä kuullut. Tapahtuman tarkoituksena on siis juhlistaa kirjoja, kirjailijoita, kuvittajia ja ennen kaikkea lukemisen iloa.

Tasmina Perryn mukaan Britanniassa juhlapäivää vietettiin pukemalla lapset koulupäivän ajaksi lastenkirjaklassikon hahmoksi. (Kirjailijan poika pukeutui Dumbledoreksi.)

Keneksi kirjallisuuden hahmoksi sinä pukisit itsesi tai perheesi?

Ja chick lit-faneille bonuskysymys: keneksi chick lit -hahmoksi pukeutuisit? 

 

Kommentit (6)
  1. Juuri näin! Jännä nähdä, kuka on tämän vuoden ”Ruusukirjailija”. Minäkin chick lit-hahmoista Bridgetin valitsisin ;).

  2. Kirjan ja ruusun päivää odotellessa siis! Chick lit -hahmoista valitsisin varmaan klassisen, Bridget Jonesin =)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *